WEDSTRIJD: Win samen met je team een vergadering bij Comet

Gepubliceerd op 20 oktober 2022 door ELLE Partner
Comet Meetings Louise - vergadering

Lijkt het je wel wat om productievere meetings in een geweldige ruimte te houden? Comet biedt een gelukkige winna(a)r(es) en zijn/haar team de gelegenheid om in zijn Brusselse panden een volledige vergaderdag te organiseren. Dit is jouw kans om het co-meetingconcept uit te proberen. Daarna wil je nooit meer iets anders!

Comet Meetings is een atypische co-meetingplek. De ruimtes zijn ingesteld op de nieuwe manieren van werken en focussen op productiviteit, creativiteit en wellness. De deelnemers beleven er echt een unieke ervaring. De vergaderzalen zijn speciaal uitgewerkt voor bedrijven. Je kunt er terecht voor teambuilding, opleidingen, besluitvormende comités, presentaties of brainstorming.

Comet Meetings heeft al zeven locaties in Parijs. Nu wil het zijn succes dus ook uitbreiden naar het hart van Brussel. De nieuwe co-meetingruimte heet "The Great Escape". Het thema - reizen - wordt uitgewerkt op alle acht de verdiepingen. Dat betekent dus 2 800 m2 vergaderzalen met veel lichtinval, gemeenschappelijke ruimtes, eetgelegenheden en een rooftop met uitzicht op de hele stad. Om de opening van die nieuwe panden te vieren, biedt Comet Louise een all-inclusive vergaderdag voor een team van maximaal vijftien deelnemers aan.

Die dag zal op een maandag of een vrijdag plaatsvinden, afhankelijk van de beschikbaarheid. 's Ochtends krijgen alle deelnemers een ontbijt en 's middags is er lunch voorzien om weer op krachten te komen na een lange productieve dag. Wanneer dit tijdens jullie dagje bij Comet het beste uitkomt, wordt een intelligente pauze ingelast. Die dient om de energie in het team weer op te krikken of om de deelnemers net te laten ontspannen, precies wat jullie nodig hebben. Die sessie wordt geleid door een Wellness Officer en omvat eenvoudige, op yoga geïnspireerde verbindings-, ademhalings- en concentratieoefeningen. Tot slot is er uiteraard het belangrijkste deel van de wedstrijd: een volledig uitgeruste vergaderruimte.

Krijg je zin om de Comet Meetings experience uit te proberen? Neem dan deel aan onze wedstrijd en win een vergaderdag voor jou en je team. Waag je kans met onderstaande vraag.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Comet

www.comet-meetings.com

LEES OOK :
My Story: "ik was een toxische baas die haar werkgevers pestte"
Actrice Elle Fanning kijkt terug op haar carrière en nieuwe rol als Paco Rabanne-muze
Interview met Natacha Demeuldre, zaakvoerster van Bubble Charleroi en 7 Wood