Getest: de 5 populairste betaalbare beautyproducten op TikTok

Geüpdatet op 9 september 2022 door Lore Ginneberge
Getest: de 5 populairste betaalbare beautyproducten op TikTok Imaxtree

TikToktrends komen en gaan, maar deze vijf beautyproducten blijven bovenaan de app staan. Getest: de populairste en meest betaalbare crème, lipstick en mascara op TikTok. Zijn ze de hype waard?

Rare Beauty Liquid Blush

Selena Gomez scoort de ene na de andere TikTokhit, en dan hebben we het niet over haar songs. Ze verbaast vriend en vijand met hoe goed en makkelijk de producten uit haar eigen cosmeticalijn Rare Beauty zijn. De Liquid Blush is een TikTokfavoriet, want prachtige verpakking en nog mooiere tinten. Een flesje kost je zo'n €23, maar als je ziet hoe gepigmenteerd de formule is (een klein stipje op elke wang is meer dan genoeg), begrijp je waarom iedereen grote fan is.

@mikaylanogueira These new shades of the Rare Beauty blush are beautiful for everyday looks! #makeup #beauty #makeupreview ♬ original sound - Mikayla Nogueira

Is het de hype waard? Als blush nog geen deel uitmaakte van je vaste make-uproutine, dan brengt deze liquid variant van Rare Beauty daar vast verandering in. De flatterende formule is de perfecte mix tussen glanzend en mat, en één flesje gaat eeuwig mee. Hebben!

rare beauty sephora blush tiktok beautyproducten
Liquid Blush, Rare Beauty via Sephora, €23

Shop hier

Cerave Facial Cleanser

Hoewel Cerave al meer dan tien jaar bestaat, kende het skincaremerk in 2020 een enorme boost. En dat - je raadt het al - dankzij de kracht van TikTok. De betaalbare producten en transparante formulering vallen bij jonge beauty afficionado's in de smaak, die vooral weg zijn van de Cerave's reinigingsproducten.

@skincareryancerave renewing sa cleanser♬ I Love My Mama - KidNation

Is het de hype waard? Cerave is niet voor niets hét TikTokmerk bij uitstek. De no-nonsense formules en dito verpakkingen zorgen ervoor dat zowel jij als je partner/tieners/moeder deze kunnen delen. De reinigingscrème of -melk is ideaal voor wie retinol, vitamine C of andere actieve verzorging gebruikt. En het allerbelangrijkste: je huid voelt echt schoon.

Hydrating Cleanser, Cerave TIkTok review getest
Hydrating Cleanser, Cerave via Farmaline, €10,50 voor 236 ml

Shop hier

Maybelline Sky High Mascara

Maybelline is nog zo'n merk dat hoge toppen scheert op sociale media. De Sky High Mascara blijft scoren dankzij het ongekende volume en de lengte die deze mascara creëert.

@lindserlandsen #stitch with @Jess 😱 YOU NEED THIS MASCARA NOW! #SkyHighMascara #MaybellinePH ♬ original sound - IG: @lindserlandsen

Is het de hype waard? De extra lengte en het va-va-voom volume zijn onevenaarbaar. Geen match voor wie au naturel wil gaan, maar perfect voor een dramatische look. Weet dat er twee varianten van deze mascara bestaan en dat de waterproof versie moeilijker te verwijderen is. Investeer dus meteen in een aangepaste oogmake-upremover op oliebasis.

sky high mascara maybelline mascara getest review
Sky High Mascara, Maybelline via Zalando, €13

Shop hier

NYX Shine Loud Pro Pigment Lip Shine

Een ultragepigmenteerde, extreem glanzende lipkleur die tot wel 16u blijft zitten zonder af te geven. Deze ultralichte vegan formule breng je aan in twee stappen: aan één zijde is er de intense kleur geïnfuseerd met oliën en aan de andere kant een glanzende topcoat.

@barbbeautyyy Reply to @siennaxsadie THE RED ONE 🤪❤️ @nyxcosmetics Shine Loud Lipstick in the shade “On A Mission” #nyxcosmetics #redlipstick #nyxlipstick ♬ original sound - barbbeautyyy

Is het de hype waard? Zeggen dat de Lip Shine 16 uur mooi blijft, is lichtjes overdreven. Een kleine touch-up na een maaltijd kan nodig zijn. Prep je lippen goed met voedende balsems en een scrub, want velletjes en droge plekken worden extra zichtbaar onder deze longwear formule. Pro tip: als je ooit nog van je lipstick af wil, gebruik je best een make-upremover op oliebasis.

Shine Loud High Shine Lip Color, NYX Tiktok beauty
Shine Loud High Shine Lip Color, NYX via Di, €13,75

Shop hier

L’Oreal’s Infallible Fresh Wear Foundation Powder

Een poederfoundation die dekt als een vloeibare variant en matteert zonder cakey look? De Fresh Wear Foundation Powder belooft een gewichtloze poedertextuur met volledige dekking en een natuurlijke, matte finish die er uur na uur fris uitziet. Verkrijgbaar in 16 tinten en geschikt voor alle huidtypes, zelfs een vette of onzuivere huid.

@youngbeautyglow @lorealparis #foundationpowder #lorealinfalliblepowderfoundation #youngbeautyglow #infalliblefoundation #makeup #lorealparis #foryou #fyp #4yp #4you ♬ original sound - Young Beauty Glow

Is het de hype waard? Poederfoundations roepen voor sommigen vast herinneringen op van een uitgedroogde, cakey huid. Vandaag krijg je met foundations als deze van L'Oreal gegarandeerd een tweede huid-effect dat lang blijft. Je kan perfect opbouwen tot de gewenste dekking met de bijgeleverde spons, of je gaat met een poederborstel lichtjes over bepaalde zones (je voorhoofd, kin...) voor een uiterst natuurlijke look. Een veelzijdig, compact product dat je dankzij het spiegeltje overal kan aanbrengen. Pro tip: zorg dat je je huid eerst goed hydrateert voor het mooiste resultaat.

Infallible Fresh Wear Foundation Powder L'Oreal Tiktok review getest
Infallible Fresh Wear Foundation Powder, L'Oreal via Kruidvat, €18,99

Shop hier