Hebben: Other Stories gaat designercollab aan met A.W.A.K.E MODE

Gepubliceerd op 23 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Hebben: Other Stories gaat designercollab aan met A.W.A.K.E MODE & Other Stories A.W.A.K.E Mode

& Other Stories slaat de handen in elkaar met het gehypete A.W.A.K.E MODE voor een ready-to-wearcollectie, schoenen en accessoires. Hebben!

Enkele keren per jaar verrast & Other Stories met een nieuwe designercollab. Het merk weet telkens partnerschappen aan te gaan met cultmerken die het midden houden tussen avant-garde en populair. Zo waren er de vruchtbare samenwerkingen met Rejina Pyo, MINJUKIM, Rodarte... en is het nu de beurt aan A.W.A.K.E MODE. Het in Londen gevestigde merk werd in 2012 opgericht door Natalia Alaverdian en staat voor 'All Wonderful Adventures Kindle Enthusiasm', een afspiegeling van de persoonlijke en aparte benadering van de ontwerpster. Elke collectie is geïnspireerd door interculturele referenties en historische verwijzingen naar kunst of film. Frisse invalshoeken op overhemden, jassen en jurken zijn enkele van de unieke signaturen.

"Het is absoluut geweldig geweest om samen te werken met & Other Stories. Er zit een gevoel van vreugde, liefde, inclusiviteit en warmte in hun merkfilosofie die we gemeen hebben. Het gaat niet alleen over vrouwen die vrouwen kleden, maar ook over het creëren van een sfeer die comfortabel en vriendelijk aanvoelt. En natuurlijk zit het in de naam - A.W.A.K.E. MODE draait om verhalen vertellen, wat ik het liefste doe - dus & Other Stories was duidelijk een perfecte match," zegt Natalia Alaverdian, oprichtster en creatief directeur van A.W.A.K.E. MODE.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door & Other Stories (@andotherstories)

Bekend om haar fashion forward-esthetiek en artistieke maar draagbare stukken, zal de collectie items bevatten voor iedereen en zullen ze een avant-gardistische twist geven aan je huidige garderobe.

De A.W.A.K.E. MODE x & Other Stories collectie zal dit najaar verkrijgbaar zijn in geselecteerde winkels wereldwijd en online op stories.com.

LEES OOK: