We Love: & Other Stories gaat samenwerking aan met Minju Kim

Gepubliceerd op 11 januari 2022 door Lore Ginneberge
We Love: & Other Stories gaat samenwerking aan met Minju Kim & Other Stories

Een nieuw jaar betekent nieuwe interessante samenwerkingen tussen grote labels en vooruitstrevende designers. & Other Stories kondigt een collab aan met MINJUKIM voor lente 2022.

Other Stories x MINJUKIM

& Other Stories staat inmiddels bekend om haar hebberigmakende designercollabs. Om het jaar meteen goed in te zetten kondigt het merk haar nieuwste samenwerking aan. De collectie die in de lente van 2022 in de (digitale) rekkken komt, zal bestaan uit ready-to-wear en accessoires met de speelse prints en designs die typisch zijn voor het merk.

& Other Stories  MINJUKIM
& Other Stories

Alles over de Zuid-Koreaanse Minju Kim

Het verhaal van de Seoelse Minju Kim en haar gelijknamige label heeft een Belgisch tintje. De getalenteerde ontwerpster startte haar merk namelijk na een vorming aan de Antwerpse Modeacademie. Het duurde niet lang voor Minju Kim op de radar stond van de modemenigte, want nog voor ze haar eigen merk uit de grond stampte, won ze de H&M Awards in 2013 en stond ze in de halve finale van de prestigieuze LVMH Prize. Haar label - opgestart in 2015 -  is nog relatief jong, maar scheert nu al hoge toppen. Sinds Kims deelname aan de Netflixshow Next in Fashion, waar ze als grote winnaar uit de bus kwam, kreeg haar collectie een plekje naast klinkende namen op designerwebshop Net-a-Porter. Het gaat Minju Kim dus voor de wind, en een collab met een grote speler als & Other Stories zal haar succes alleen maar vergroten.

Sinds Next in Fashion krijg ik berichtjes van over de hele wereld, zelfs van mensen die voordien helemaal niet met mode bezig waren. Ik ben echt blij dat al deze MINJUKIM-fans met deze collab toegang hebben tot onze designs en dat wij de gelegenheid krijgen om onze kleren aan een breder publiek te tonen. Ik wacht al lang op een dergelijke gelegenheid en ben vooral tevreden dat het met & Other Stories kan,” aldus Minju Kim.

& Other Stories MINJU KIM
& Other Stories

Benieuwd wat deze spannende samenwerking voortbrengt? De lentecollectie van MINJUKIM x & Other Stories verschijnt vanaf 24 maart 2022 op de webshop en in een select aantal & Other Stories-boetieks.