5 Belgische modemerken om te leren kennen

Geüpdatet op 5 juli 2022 door ELLE België
5 Belgische modemerken om te leren kennen Laurence Delvallez

21 juli is het onze Nationale Feestdag, ofwel een prachtige zomerdag waar we even geen verplichtingen hebben. Daarom is deze dag een perfect excuus om onze Belgische mode in de kijker te zetten. Wij geven alvast wat inspiratie mee:

Little black bag

Laurence Delvallez is een Belgische designer die vooral bekend staat om haar atypische juwelen, maar ze heeft ook enkele schattige handtassen. Zo is deze kleine tas het ideale accessoire om uit je dak te gaan op onze Nationale Feestdag. Simpel, maar oh zo stijlvol!

Belgische mode
Bonnie Bag, Laurence Delvallez, €339

Shop Hier

Duurzame en gerecycleerde schoenen

Belgisch schoenenlabel Komrads gaat helemaal duurzaam en gebruikt enkel gerecycleerde materialen voor hun items. Het resultaat zijn comfortabele en modieuze sneakers die persoonlijkheid uitstralen én nog eens goed zijn voor de planeet!

Belgische mode
Spartak sneakers, Komrads, €75,50

Shop Hier

Bewuste en tijdloze kleding

Bij het Belgische F. Egidio draait alles om het maken van een statement in de mode-industrie. De designs zijn tijdloos waardoor je ze overal en altijd kan dragen, maar de kwaliteit is ook nog eens duurzaam waardoor de stuks jaren meegaan. Het label maakt zelfs komaf met haar overstock!

Belgische mode
Maxi Dress, F. Egidio, €445

Shop Hier

Vintage Oorbellen

Voor de leukste juwelen moet je bij Live-To-Express zijn, en nee niet alleen omdat Beyoncé ze ooit eens droeg in een videoclip. Deze vintage oorbellen geven je de kans om je unieke zelf te zijn. En dat je dit kan uitstralen op je eigen individuele manier.

Belgische mode
Bubble Stud oorbellen, Live-To-Express, €14

Shop Hier

Verfijnde knitwear

Wolvis is een knitwear label met limited edition sjaals. Ze zijn gekend voor hun ongewone kleurencombinaties en luxueuze stoffen. Daarom zijn dit frisse designs die passen bij de mooie Belgische zomer.

Belgische mode
Groet Griet Sjaal, Wolvis, €95

Shop Hier

LEES OOK:

(Stagiaire Fleur Tollet)