De neuspiercing maakt zijn comeback, dankzij Katie Holmes

Gepubliceerd op 30 mei 2022 door Camille Vernin en Virginie Dupont
De neuspiercing maakt zijn comeback, dankzij Katie Holmes ©Belga Images

Het is zover, de looks uit de jaren 2000 zijn weer helemaal in. Na Angèle met haar haarspeldjes en Rihanna's baggy pants, gaat Katie Holmes nog een stapje verder. Zij blaast de trend van de neuspiercing nieuw leven in. En het zal je misschien verbazen, maar het lukt haar nog ook!

Als Katie Holmes zich aan een nieuwe trend waagt, doet ze het goed. In alle eenvoud en met het grootste gemak slaagt de ster van Dawson's Creek er steeds weer in om elegant en smaakvol uit de hoek te komen. Wanneer de 43-jarige actrice dus fier met een ring in haar linkerneusvleugel pronkt, voelen we de onweerstaanbare drang om haar na te doen.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Katie Holmes (@katieholmes)

Y2K-trend

Ze is nochtans niet de enige die dit accessoire uit de jaren 2000 onder het stof uit heeft gehaald.

Lip- en neuspiercings (en in het bijzonder het septum) anyone? Ja, graag: Coperni, Courrèges, Balmain, Rick Owens, Isabel Marant... Tijdens de Fashion Week in Parijs kon je er niet naast kijken. Onlangs wijdde Vogue Spanje er uitgebreid over uit hoe deze Y2K-trend de lente/zomer 2022 helemaal naar zijn hand zet.

Aan de andere kant moeten we toegeven dat we er niet allemaal even "cool" uitzien als Katie Holmes, wanneer ze nonchalant met haar neuspiercing, jeans en debardeur door de straten van New York flaneert. Gelukkig bestaat er een alternatief voor als we een avond - of gewoon wanneer we er zin in hebben - met een neuspiercing willen showen. Het damesblad Madmoizelle stelt bijvoorbeeld "fake neuspiercings" voor. Zo vermijd je pijn en littekens. De ultieme vondst? Als je nog fake oorpiercings - ook wel ear cuffs genoemd - hebt liggen, dan kun je eens proberen om die ter hoogte van het septum of de neusvleugel aan te brengen.

Shopping

LEES OOK

De navelpiercing maakt een comeback: alles wat je moet weten

Rhinoplastie: al je vragen over neuscorrecties beantwoord

Angèle: vrouwelijkheid heeft voor mij niets met kwetsbaarheid te maken