Deze 7 Instagramaccounts moet je volgen als je gebeten bent door astrologie

Geüpdatet op 3 mei 2022 door ELLE België
Deze 7 Instagramaccounts moet je volgen als je gebeten bent door astrologie Pexels

Ben jij gebeten door horoscopen, sterren en planeten? Instagram staat vol geweldige accounts die astrologie belichten. Deze zeven Instagrampagina's moet je volgen voor een gebalanceerde portie humor, informatie en astro.

@costarastrology

Wil je niet enkel weten wat het karakter van een Leeuw is of welk sterrenbeeld het best bij een Steenbok past? Dit Instagramaccount geeft je een gedetailleerde versie van elk sterrenbeeld, van waarover ze dronken huilen tot wat ze van je stelen.

@notallgeminis

Hou je van memes én astrologie? Dan volg je deze pagina waarschijnlijk al. Doe je dat nog niet? Ga als de bliksem naar hun Instagramaccount voor een rondje lachen en scrollen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door not all geminis (@notallgeminis)

@astroccult

De feed van deze pagina is een kunstwerkje. Elke post is een zweverige collage vergezeld van een interessante uitleg. Leer bij in schoonheid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door astroccult (@astroccult)

@thestrology

Kirah, founder van The Strology, is een coach in astrologie en deelt haar kennis en tips op haar Instagram. Je vindt er online trainingen en originele tips en weetjes op een kleurrijke, happy feed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door K I R A H (@thestrology)

@sistersvillage

Deze pagina straalt pure rust uit. Zandtinten, prachtige illustraties en informatieve tekstjes. Perfect voor wie een rustgevende pagina vol astrologie zoekt.

@nadinejane_astrology

Een astroloog met designskills. Nadine Jane schreef nog maar net een boek over astrologie, numerologie en tarotkaarten. Ze deelt haar kennis over horoscopen en planeten graag op een stijlvolle manier.

@queercosmos

De Instagrampagina van astroloog Colin Bedell is uniek in elke zin van het woord. Speels en toch informatief, deze topper maakt de allerleukste video's!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Colin Bedell (@queercosmos)

(Stagiaire Dewy De Leeneer)