Met deze 3 sterrenbeelden heeft jouw relatie meest kans op slagen

Geüpdatet op 7 april 2022 door Lore Ginneberge
Met deze 3 sterrenbeelden heeft jouw relatie meest kans op slagen Jessica Oliveira - Unsplash

De leeftijd en de passies van je crush ken je intussen, maar hoe weet je of jullie sterrenbeelden bij elkaar passen? Omdat er niet zoiets als één ware bestaat, lijsten we drie sterrenbeelden op die het meest compatibel zijn om een relatie mee te starten. De sterren hebben gesproken!

Vraag jij naar het sterrenbeeld van jouw crush vooraleer jullie een relatie beginnen? Net zoals gemeenschappelijke interesses, vrienden en voorkeuren kan een sterrenbeeld meer zeggen over hoe goed jullie bij elkaar passen. Zo wijst de astrologie erop dat Boogschutter en Steenbok een sprookje zonder happy end is, terwijl Boogschutter en Leeuw een niet te stoppen duo vormen. Benieuwd naar het allerliefste paar van de dierenriem en het koppel dat het best matcht op seksueel vlak? Je ontdekt het voor jouw zonneteken en maanteken, en die van je love interest.

Even vergeten wat jullie sterrenbeelden zijn? Check onze astrogids voor dummies.

Deze sterrenbeelden passen bij Ram

Ram en Waterman

Met Ram en Waterman zal de relatie niet snel saai worden. Beide tekens zijn namelijk waanzinnig avontuurlijk, dus ze staan altijd te springen om nieuwe dingen te ontdekken (dat geldt ook in de slaapkamer...). Ram en Waterman zijn twee groepsdieren en houden ervan om dingen samen te doen, met een bende dichte vrienden of familie. De relatie is eerst en vooral gebaseerd op vriendschap, en beide tekens geven elkaar graag de ruimte om zichzelf te ontplooien.

Ram en Leeuw

Twee verliefde vuurtekens samen? Niet te stoppen! Als Ram en Leeuw elkaar voor het eerst ontmoeten, kunnen ze hun handen niet van elkaar afhouden en zullen ze geen probleem hebben om meteen in een relatie te springen. Ram is dan ook een van de enige tekens die niet meteen geïntimideerd raakt door de directheid van een Leeuw. In de slaapkamer is het dan ook de Leeuw die de touwtjes in handen heeft, maar daar zal een Ram des te meer van genieten. Een ding is zeker: met dit duo is seks nooit saai.

Ram en Tweeling

De relatie tussen een Ram en Tweeling is opwindend en uitdagend, een soort band waar beide partners veel kunnen leren. Een struikelpunt kan communicatie zijn, omdat Ram daar van nature minder goed in is dan de praatgrage Tweeling. Toch is de gedeelde liefde voor avontuur groter dan hun verschillen, waardoor ze een interessant koppel vormen dat niet snel op elkaar uitgekeken raakt. En met het libido van de Ram en de verbeelding van Tweelingen, kan het er creatief aan toegaan tussen de lakens! Nieuwsgierigheid, passie en energie zijn hier de codewoorden.

Deze sterrenbeelden passen bij Stier

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier en Schorpioen

Het klinkt raar om twee zulke intense tekens samen te brengen, maar soms trekken tegenpolen elkaar echt aan! Jullie hechten allebei veel waarde aan een sterke rationaliteit en staan met beide voeten op de grond. Schorpioenen en Stieren zien relaties allebei als een investering en zijn dan ook niet bang om tijd en energie te investeren in elkaar. En eens je een emotionele band weet aan te gaan met een Schorpioen, dan weet je dat het voor het leven is. Zoals alle tegengestelde tekens, kunnen Stier en Schorpioen zich waanzinnig tot elkaar aangetrokken voelen, meer nog doordat ze de twee meest seksuele tekens van de dierenriem zijn. Oftewel: vuurwerk!

Stier en Kreeft

Stier en Kreeft vormen het allerliefste paar van de hele dierenriem. Eens ze verliefd worden, zullen deze tekens zelden een reden vinden om uit elkaar te gaan. Hun gedeelde emotionele kijk op liefde en familie is wat hen verbindt, net als hun vergevingsgezindheid voor elkaar. Hoe meer de relatie zich verdiept, hoe beter Stier en Kreeft elkaar zullen begrijpen en hoe sterker hun bandt zal worden. Kreeften zijn van nature verzorgende tekens, terwijl Stieren graag overstelpt worden met liefde en aandacht. Een perfecte match!

Stier en Maagd

Een Stier-Maagd relatie werkt goed omdat beide partners bereid zijn om de nodige inspanning te leveren om een relatie te laten standhouden. Ze staan open voor feedback en zullen zich aanpassen aan elkaar. Zelfs al is Stier notoir koppig, de flexibele aard van Maagd zal helpen om compromissen te sluiten. In een gezonde relatie zijn deze twee de combo van een helder hart, vertegenwoordigd door Stier, en een heldere geest, vertegenwoordigd door Maagd. Wat wil je nog meer?

Deze sterrenbeelden passen bij Tweelingen

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen en Waterman

Tweelingen en Waterman hebben een waanzinnige mentale en emotionele band. Ze begrijpen elkaar met volledig, alsof ze elkaar al jaren kennen, ook al is dat niet het geval. Deze twee tekens barsten van de creativiteit en nieuwe ideeën die ze graag constant met elkaar delen. Hoewel ze erg op elkaar zijn afgestemd en graag zo veel mogelijk tijd samen doorbrengen, genieten ze ook van hun onafhankelijkheid. Maar dit lijkt de relatie niet te hinderen, omdat ze allebei begrijpen hoe belangrijk het is om tijd apart door te brengen... om daarna weer hartstochtelijk verenigd te worden!

Tweelingen en Weegschaal

Vonken vliegen gegarandeerd over als de twee meest charmante tekens elkaar ontmoeten. Tweelingen en Weegschalen zijn twee luchttekens, waardoor ze van nature met elkaar overweg kunnen. Ze zijn allebei intelligent, makkelijk in de omgang, sociaal en communicatief. Weegschaal is een romantisch sterrenbeeld en Tweelingen houdt ervan hoe expressief Weegschaal z'n gevoelens uit. In de slaapkamer gaat het er plagerig en speels aan toe, deze twee nemen seks niet al te serieus en maken gewoon graag plezier.

Tweelingen en Ram

De relatie tussen een Tweelingen  en Ram is opwindend en uitdagend, een soort band waar beide partners veel kunnen leren. Een struikelpunt kan communicatie zijn, omdat Ram daar van nature minder goed in is dan de praatgrage Tweelingen. Toch is de gedeelde liefde voor avontuur groter dan hun verschillen, waardoor ze een interessant koppel vormen dat niet snel op elkaar uitgekeken raakt. En met het libido van de Ram en de verbeelding van Tweelingen, kan het er creatief aan toegaan tussen de lakens! Nieuwsgierigheid, passie en energie zijn hier de codewoorden.

Deze sterrenbeelden passen bij Kreeft

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft en Vissen

Kreeft en Vissen zijn twee watertekens en hebben dus instinctief een waanzinnige connectie. Ze werken goed samen omdat ze precies weten wie de ander is. Deze tekens hebben ook een zeer sterk gevoel voor zichzelf, waardoor ze gemakkelijk in staat zijn een solide band te vormen die lang kan duren. Bij Vissen draait alles om verbondenheid met anderen, terwijl Kreeft toegewijd is aan het verzorgen van de mensen om hen heen. Dat zorgt ervoor dat de twee goed kunnen samenwerken. Het eindresultaat is een diepe emotionele en mentale band die niet gemakkelijk verbroken wordt.

Kreeft en Schorpioen

Ook met waterteken Schorpioen bereikt Kreeft een niveau van emotionele diepgang dat overeenkomt met dat van jou, en de intense intimiteit dat je kunt bereiken met een mede-waterteken is zeer zeldzaam. Zowel Kreeft als Schorpioen hebben harde schalen en klauwen en stellen zich niet gemakkelijk open vanwege hun gevoeligheid. Als het lukt om zich bloot te geven aan elkaar, is de relatie tussen Schorpioen en Kreeft een van de sterkste verbindingen in de dierenriem. Jullie nemen vertrouwen en trouw allebei heel serieus, dus een relatie tussen jullie twee is voor eeuwig en altijd.

Kreeft en Stier

Kreeft en Stier vormen het allerliefste paar van de hele dierenriem. Eens ze verliefd worden, zullen deze tekens zelden een reden vinden om uit elkaar te gaan. Hun gedeelde emotionele kijk op liefde en familie is wat hen verbindt, net als hun vergevingsgezindheid voor elkaar. Hoe meer de relatie zich verdiept, hoe beter Stier en Kreeft elkaar zullen begrijpen en hoe sterker hun bandt zal worden. Kreeften zijn van nature verzorgende tekens, terwijl Stieren graag overstelpt worden met liefde en aandacht. Een perfecte match!

Deze sterrenbeelden passen bij Leeuw

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw en Boogschutter

De passie is groot tussen Leeuw en Boogschutter, want beide tekens genieten van het leven en houden van anderen die hetzelfde voelen. Ze zijn beiden vol van wat ze willen bereiken en zeer bemoedigend in het helpen van de ander om elk doel of droom te bereiken. Beiden zijn vuurtekens en hebben een diepgaand begrip voor de ander, wat hen helpt om zo gemakkelijk met elkaar overweg te kunnen. Dit is het koppel waarbij iedereen in de buurt wil zijn. De passie die deze twee tekens hebben voor het leven, de liefde en elkaar is ongelooflijk inspirerend.

Leeuw en Weegschaal

Weegschaal en Leeuw delen dezelfde flirterige aard. Er is een constant verlangen naar liefde en aandacht bij Leeuw, maar Weegschalen zijn meer dan bereid om die uitdaging aan te gaan. Jullie romantiseren allebei dingen en kunnen een beetje dramatisch zijn, maar dat is wat een relatie zo leuk maakt! Weegschalen zijn een bron van oneindige aandacht voor Leeuw, en Leeuwen zijn een bron van oneindige inspiratie voor Weegschaal. De chemie tussen deze twee valt door niemand te ontkennen!

Leeuw en Ram

Twee verliefde vuurtekens samen? Niet te stoppen! Als Ram en Leeuw elkaar voor het eerst ontmoeten, kunnen ze hun handen niet van elkaar afhouden en zullen ze geen probleem hebben om meteen in een relatie te springen. Ram is dan ook een van de enige tekens die niet meteen geïntimideerd raakt door de directheid van een Leeuw. In de slaapkamer is het dan ook de Leeuw die de touwtjes in handen heeft, maar daar zal een Ram des te meer van genieten. Een ding is zeker: met dit duo is seks nooit saai.

Deze sterrenbeelden passen bij Maagd

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd en Stier

Een Maagd-Stier relatie werkt goed omdat beide partners bereid zijn om de nodige inspanning te leveren om een relatie te laten standhouden. Ze staan open voor feedback en zullen zich aanpassen aan elkaar. Zelfs al is Stier notoir koppig, de flexibele aard van Maagd zal helpen om compromissen te sluiten. In een gezonde relatie zijn deze twee de combo van een helder hart, vertegenwoordigd door Stier, en een heldere geest, vertegenwoordigd door Maagd. Wat wil je nog meer?

Maagd en Steenbok

Maagd en Steenbok zijn beide gelijkgestemde aardeteken die hard werken, ook in relaties. Voor Maagd is de beste relatie er een die soepel verloopt en niet teveel hindernissen vertoont. Voor Steenbok is het er een die een lange levensduur heeft en elk conflict kan weerstaan. Gecombineerd kunnen deze twee een gelukkig, drama-vrij leven leiden. De natuurlijke ambitie van de Steenbok motiveert Maagd om z'n doelen op professioneel gebied na te streven en beide tekens geven elkaar steun, vertrouwen en voldoende vrijheid. Steenbok en Maagd nemen graag hun tijd om dingen zorgvuldig aan te pakken, ook in bed.

Maagd en Schorpioen

Hoewel ze op het eerste gezicht veel verschillen vertonen, kunnen Maagd en Schorpioen een stabiele, vruchtbare relatie opbouwen. Veel kans dat de twee eerst vrienden of friends with benefits zijn, vooraleer ze beseffen hoe goed ze samen passen. Voor Maagd is het Schorpioens intellectuele kant die opvalt, terwijl Schorpioen verliefd wordt op het pure hart van een Maagd. Als een vast waterteken zal Schorpioen emotionele diepte in de relatie brengen, terwijl Maagd, een veranderlijk aardeteken, voor stabiliteit en flexibiliteit zorgt. Beide zijn (stiekem) erg seksuele tekens, dus op dat vlak kan de band alvast niet stuk.

Deze sterrenbeelden passen bij Weegschaal

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal en Tweelingen

Vonken vliegen gegarandeerd over als de twee meest charmante tekens elkaar ontmoeten. Tweelingen en Weegschalen zijn twee luchttekens, waardoor ze van nature met elkaar overweg kunnen. Ze zijn allebei intelligent, makkelijk in de omgang, sociaal en communicatief. Weegschaal is een romantisch sterrenbeeld en Tweelingen houdt ervan hoe expressief Weegschaal z'n gevoelens uit. In de slaapkamer gaat het er plagerig en speels aan toe, deze twee nemen seks niet al te serieus en maken gewoon graag plezier.

Weegschaal en Leeuw

Weegschaal en Leeuw delen dezelfde flirterige aard. Er is een constant verlangen naar liefde en aandacht bij Leeuw, maar Weegschalen zijn meer dan bereid om die uitdaging aan te gaan. Jullie romantiseren allebei dingen en kunnen een beetje dramatisch zijn, maar dat is wat een relatie zo leuk maakt! Weegschalen zijn een bron van oneindige aandacht voor Leeuw, en Leeuwen zijn een bron van oneindige inspiratie voor Weegschaal. De chemie tussen deze twee valt door niemand te ontkennen!

Weegschaal en Waterman

Het zou kunnen dat Weegschaal de eerste is om romantische gevoelens te ontwikkelen, terwijl Waterman in eerste instantie gewoon vrienden wil zijn. Maar eens beide luchttekens elkaar goed kennen, krijg je een oprechte, diepgewortelde band gebaseerd op vriendschap en begrip. Onder de afstandelijke façade gaan bij Waterman diepe emoties schuil, terwijl Weegschaal open bloeit in partnerschappen. Het meest compatibel zijn de tekens op seksueel vlak: beide willen intellectuele stimulatie en open communicatie. Voor hen is fysieke intimiteit belangrijker dan lichamelijke. Waterman houdt van nieuwe dingen in bed, terwijl Weegschaal graag behaagt en behaagd wordt.

Deze sterrenbeelden passen bij Boogschutter

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter en Leeuw

De passie is groot tussen Leeuw en Boogschutter, want beide tekens genieten van het leven en houden van anderen die hetzelfde voelen. Ze zijn beiden vol van wat ze willen bereiken en zeer bemoedigend in het helpen van de ander om elk doel of droom te bereiken. Beiden zijn vuurtekens en hebben een diepgaand begrip voor de ander, wat hen helpt om zo gemakkelijk met elkaar overweg te kunnen. Dit is het koppel waarbij iedereen in de buurt wil zijn. De passie die deze twee tekens hebben voor het leven, de liefde en elkaar is ongelooflijk inspirerend.

Boogschutter en Vissen

Wanneer idealistische Boogschutter en dromerige Vissen elkaar ontmoeten, ontstaat er een liefde vol fantasie en avontuur, als een eeuwigdurende vakantie.  In het echte leven zal het belangrijk zijn om beide voeten op de grond te houden en in het beste geval van elkaar te leren. De creatieve Vissen kan een inspirerende muze zijn voor Boogschutter, om het af en toe rustiger aan te doen en ideeën met een diepere betekenis te ontwikkelen. De ondernemende Boogschutter moedigt Vissen dan weer aan om te werken voor wat je wilt en je talenten niet voor lief te nemen.

Boogschutter en Boogschutter

Boogschutters passen perfect bij elkaar! Jullie hebben allebei een aangeboren optimisme, een gevoel voor avontuur, en een liefde om jezelf (en anderen) uit jullie comfortzone te halen. In bed is niets verboden terrein. Afspraakjes zijn nooit gepland, en zelfs als ze gepland zijn, gaan ze zelden volgens plan. Jullie gaan samen op uitstapjes, wandelingen en avontuur en maken van elke ervaring iets wat jullie dichter en dichter bij elkaar brengt. Jullie zijn allebei bezige bijtjes en respecteren elkaars onafhankelijkheid, maar als er zich een zeldzaam rustig moment voordoet, voel je je nog steeds opgewekt en energiek door alleen maar bij elkaar te zijn.

Deze sterrenbeelden passen bij Schorpioen

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen en Kreeft

Met Kreeft bereikt Schorpioen een niveau van emotionele diepgang op het zelfde level, en de intense intimiteit dat je kunt bereiken met een mede-waterteken is zeer zeldzaam. Zowel Kreeft als Schorpioen hebben harde schalen en klauwen en stellen zich niet gemakkelijk open vanwege hun gevoeligheid. Als het lukt om zich bloot te geven aan elkaar, is de relatie tussen Schorpioen en Kreeft een van de sterkste verbindingen in de dierenriem. Jullie nemen vertrouwen en trouw allebei heel serieus, dus een relatie tussen jullie twee is voor eeuwig en altijd.

Schorpioen en Stier

Het klinkt raar om twee zulke intense tekens samen te brengen, maar soms trekken tegenpolen elkaar echt aan! Jullie hechten allebei veel waarde aan een sterke rationaliteit en staan met beide voeten op de grond. Schorpioenen en Stieren zien relaties allebei als een investering en zijn dan ook niet bang om tijd en energie te investeren in elkaar. En eens je een emotionele band weet aan te gaan met een Schorpioen, dan weet je dat het voor het leven is. Zoals alle tegengestelde tekens, kunnen Stier en Schorpioen zich waanzinnig tot elkaar aangetrokken voelen, meer nog doordat ze de twee meest seksuele tekens van de dierenriem zijn. Oftewel: vuurwerk!

Maagd en Schorpioen

Hoewel ze op het eerste gezicht veel verschillen vertonen, kunnen Maagd en Schorpioen een stabiele, vruchtbare relatie opbouwen. Veel kans dat de twee eerst vrienden of friends with benefits zijn, vooraleer ze beseffen hoe goed ze samen passen. Voor Maagd is het Schorpioens intellectuele kant die opvalt, terwijl Schorpioen verliefd wordt op het pure hart van een Maagd. Als een vast waterteken zal Schorpioen emotionele diepte in de relatie brengen, terwijl Maagd, een veranderlijk aardeteken, voor stabiliteit en flexibiliteit zorgt. Beide zijn (stiekem) erg seksuele tekens, dus op dat vlak kan de band alvast niet stuk.

Deze sterrenbeelden passen bij Steenbok

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok en Maagd

Maagd en Steenbok zijn beide gelijkgestemde aardeteken die hard werken, ook in relaties. Voor Maagd is de beste relatie er een die soepel verloopt en niet teveel hindernissen vertoont. Voor Steenbok is het er een die een lange levensduur heeft en elk conflict kan weerstaan. Gecombineerd kunnen deze twee een gelukkig, drama-vrij leven leiden. De natuurlijke ambitie van de Steenbok motiveert Maagd om z'n doelen op professioneel gebied na te streven en beide tekens geven elkaar steun, vertrouwen en voldoende vrijheid. Steenbok en Maagd nemen graag hun tijd om dingen zorgvuldig aan te pakken, ook in bed.

Steenbok en Vissen

Wanneer Steenbok en Vissen hun verschillen kunnen aanvaarden, kan een sterke relatie ontstaan die uniek is in de dierenriem. Vissen, een intuïtief waterteken, houdt van partners met een spirituele aantrekkingskracht. Dat is niet meteen zo voor Steenbok, maar wanneer ze als vrienden beginnen zal de aantrekkingskracht alleen maar toenemen. Seks is een belangrijk onderdeel van die gemeenschappelijke groei, nu eens op een liefdevolle manier, dan weer intens en passioneel. Als iemand Steenbok kan meesleuren in een wervelend liefdesverhaal, dan is het wel Vissen. Steenbok brengt stabiliteit en rust, terwijl Vissen zorgen voor optimisme en emotionele intimiteit.

Steenbok en Steenbok

Steenbokken zijn erg streng - voor zichzelf en anderen - en hebben hoge verwachtingen. Een romantische partner voor een Steenbok is geen gemakkelijke rol om te vervullen... tenzij je zelf een Steenbok bent! Je verwacht het beste van elkaar maar bent ook bereid om je voor 200 procent in te zetten om elkaar te steunen. Jullie doen het graag héél rustig aan, want kijken allebei naar de positieve effecten op lange termijn en vinden het belangrijk dat er vertrouwen ontstaat. Als aardeteken is Steenbok een natuurtalent op vlak van intimiteit. Jullie zien seks als een bindmiddel in het opbouwen van een relatie.

Deze sterrenbeelden passen bij Waterman

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman en Ram

Met Ram en Waterman zal de relatie niet snel saai worden. Beide tekens zijn namelijk waanzinnig avontuurlijk, dus ze staan altijd te springen om nieuwe dingen te ontdekken (dat geldt ook in de slaapkamer...). Ram en Waterman zijn twee groepsdieren en houden ervan om dingen samen te doen, met een bende dichte vrienden of familie. De relatie is eerst en vooral gebaseerd op vriendschap, en beide tekens geven elkaar graag de ruimte om zichzelf te ontplooien.

Waterman en Tweelingen

Tweelingen en Waterman hebben een waanzinnige mentale en emotionele band. Ze begrijpen elkaar met volledig, alsof ze elkaar al jaren kennen, ook al is dat niet het geval. Deze twee tekens barsten van de creativiteit en nieuwe ideeën die ze graag constant met elkaar delen. Hoewel ze erg op elkaar zijn afgestemd en graag zo veel mogelijk tijd samen doorbrengen, genieten ze ook van hun onafhankelijkheid. Maar dit lijkt de relatie niet te hinderen, omdat ze allebei begrijpen hoe belangrijk het is om tijd apart door te brengen... om daarna weer hartstochtelijk verenigd te worden!

Waterman en Weegschaal

Het zou kunnen dat Weegschaal de eerste is om romantische gevoelens te ontwikkelen, terwijl Waterman in eerste instantie gewoon vrienden wil zijn. Maar eens beide luchttekens elkaar goed kennen, krijg je een oprechte, diepgewortelde band gebaseerd op vriendschap en begrip. Onder de afstandelijke façade gaan bij Waterman diepe emoties schuil, terwijl Weegschaal open bloeit in partnerschappen. Het meest compatibel zijn de tekens op seksueel vlak: beide willen intellectuele stimulatie en open communicatie. Voor hen is fysieke intimiteit belangrijker dan lichamelijke. Waterman houdt van nieuwe dingen in bed, terwijl Weegschaal graag behaagt en behaagd wordt.

Deze sterrenbeelden passen bij Vissen

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen en Kreeft

Vissen en Kreeft zijn twee watertekens en hebben dus instinctief een waanzinnige connectie. Ze werken goed samen omdat ze precies weten wie de ander is. Deze tekens hebben ook een zeer sterk gevoel voor zichzelf, waardoor ze gemakkelijk in staat zijn een solide band te vormen die lang kan duren. Bij Vissen draait alles om verbondenheid met anderen, terwijl Kreeft toegewijd is aan het verzorgen van de mensen om hen heen. Dat zorgt ervoor dat de twee goed kunnen samenwerken. Het eindresultaat is een diepe, mentale band die niet gemakkelijk verbroken wordt.

Vissen en Boogschutter

Wanneer idealistische Boogschutter en dromerige Vissen elkaar ontmoeten, ontstaat er een liefde vol fantasie en avontuur, als een eeuwigdurende vakantie.  In het echte leven zal het belangrijk zijn om beide voeten op de grond te houden en in het beste geval van elkaar te leren. De creatieve Vissen kan een inspirerende muze zijn voor Boogschutter, om het af en toe rustiger aan te doen en ideeën met een diepere betekenis te ontwikkelen. De ondernemende Boogschutter moedigt Vissen dan weer aan om te werken voor wat je wilt en je talenten niet voor lief te nemen.

Vissen en Steenbok

Wanneer Steenbok en Vissen hun verschillen kunnen aanvaarden, kan een sterke relatie ontstaan die uniek is in de dierenriem. Vissen, een intuïtief waterteken, houdt van partners met een spirituele aantrekkingskracht. Dat is niet meteen zo voor Steenbok, maar wanneer ze als vrienden beginnen zal de aantrekkingskracht alleen maar toenemen. Seks is een belangrijk onderdeel van die gemeenschappelijke groei, nu eens op een liefdevolle manier, dan weer intens en passioneel. Als iemand Steenbok kan meesleuren in een wervelend liefdesverhaal, dan is het wel Vissen. Steenbok brengt stabiliteit en rust, terwijl Vissen zorgen voor optimisme en emotionele intimiteit.

LEES OOK: Waarom hebben mannen zo'n hekel aan astrologie?