Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 9 tot 15 november

Gepubliceerd op 9 november 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 9 tot 15 november

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Het is niet van z'n gewoonte, maar Mars, de planeet van actie, blijft voorlopig nog even hangen in Ram. Wat betekent dit voor jou? Mars stimuleert je om actie te ondernemen, om te doen en dàn pas te denken.  Allemaal positief, zolang je je geduld weet te bewaren.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

"Als er één ding is waar we altijd naar zullen verlangen, dan is het menselijke tederheid" schreef Albert Camus. Dit citaat staat hier niet toevallig, want er hangt liefde in de lucht deze week! Al zal jij ook zelf inspanningen moeten leveren: maak je gevoelens kenbaar en stop je energie in het liefhebben van anderen.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

"Dat wat de nacht in ons maakt, creëert ook de sterren", schreef Victor Hugo. Net zoals dit citaat zie jij ook alles van de positieve kant deze week. Het lukt je om er het beste van te maken in verschillende omstandigheden. De planeten nodigen je uit om je optimistisch, constructief en stimulerend op te stellen.

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Het ziet er goed uit aan de sterrenhemel in Kreeft: de ene na de andere negatieve invloed verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je zult een aantal gewoontes moeten veranderen en de nieuwe situatie moeten accepteren. Kom uit je comfortzone, verlaat de veilige routine en focus op de plekken waar mogelijkheden liggen.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustu

De gespannen aspecten tussen de Zon (autoriteit) en Uranus (rebellie) nodigen je niet uit om rechtdoor te gaan. Treed krachtig op, ook al is er het risico op tegenstand, en vertrouw op Mercurius die je finesse en diplomatie geeft om bevredigende resultaten te bereiken.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Het is fijn om je zowel geliefd als beschermd te voelen, en enkele positieve planeten die nog een tijdje in jouw teken verblijven kunnen dat gevoel alleen maar versterken. Nu is het tijd om je plannen te verfijnen en je kaarten op tafel te leggen om je doelen te bereiken met kans op slagen.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De prachtige planeet Venus, symbool voor alles wat mooi is, staat deze week in het midden van Weegschaal. Reken dus maar op een positieve invloed en wie weet, nieuws waarvan je hart sneller gaat slaan.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Concentreer je goed: de omstandigheden kunnen onverwacht, snel of verontrustend zijn. Je zult snel moeten reageren en je tijd slim moeten beheren. Vertrouw op je instinct, en haal indien nodig de grote middelen boven.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Je krijgt een sterrenhemel voorgeschoteld om jaloers op te zijn: drie belangrijke, ondersteunende planeten die je tegelijkertijd beschermen. Mercurius, die het denken stimuleren en zowel de communicatie als je flexibiliteit bevordert. Venus, die je dat kleine vleugje charme brengt, en tenslotte Mars die aanzet tot actie.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

"De schoonheid van het lichaam is een reiziger die passeert, terwijl de schoonheid van het hart een vriend is die blijft", schreef Antoine de Saint-Exupéry, die de tegenstrijdige invloed van Jupiter (geluk) en Saturnus (tijd) in jouw sterrenhemel weerspiegelt. Wat kan je hieruit leren? Verkies steeds de inhoud boven de vorm, en laat oppervlakkige gedachten achterwege.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Deze week dwingt je om veel te ondernemen(soms zelfs te veel). Het is verleidelijk om te ontsnappen, om jezelf te ontdoen van mentale lasten of herinneringen. Wees echter niet te snel met het loslaten van het oude, want er zouden weleens personages uit het verleden opnieuw kunnen opduiken..

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Deze week krijg je een mooi verbond voorgeschoteld tussen Neptunus, je hoofdplaneet en een bron van intuïtie en inspiratie, en de zonnester die het veld van de mogelijkheden verbreedt. Concentreer je op doelstellingen die concreet en vooral haalbaar zijn. Schud beperkingen van je af en zet een duidelijke koers uit.