Zo ga je huidveroudering tegen: met de nieuwe LPG® in & out oplossingen

Geüpdatet op 5 mei 2022 door ELLE Partner
Zo ga je huidveroudering tegen: met de nieuwe LPG® in & out oplossingen

Is een vochtarme huid je gezworen vijand? Met de nieuwe sterk geconcentreerde endermocell HYDRATATION-huidverzorgingsroutine helpen de LPG®-experts je aan een frisse, stralende en vollere huid.

Lpg® in & out: een 360° aanpak om je huid te hydrateren

Met zijn gepatenteerde technologieën en doeltreffende cosmetica heeft LPG endermologie® zich altijd ingezet om onze schoonheid te verbeteren door zowel van binnen als van buitenuit te werken. Het merk lanceert met haar nieuwe lijn endermocell HYDRATATION een gezichtsverzorgingsroutine alsook een voedingssupplement die samen een nog beter resultaat garanderen. Het doel? De huid optimaal hydrateren en haar jeugdigheid zo lang mogelijk behouden.

De lpg®-aanpak: 3 middelen om de huid een uitzonderlijke hydratatie te bieden

Shutterstock
©Shutterstock

1. Een hydratatieboost thuis

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar meer water drinken is de eerste stap naar een mooiere huid. Endermonutri Waterglow is het "IN"-antwoord van LPG®. En dat in de vorm van een suikervrije, vetvrije bruistablet met citroensmaak. De smaak zet aan tot meer drinken en de actieve bestanddelen en antioxidanten (zink, hyaluronzuur, B3-vitaminen) helpen de schoonheid en het natuurlijke evenwicht van de huid in stand te houden.

2. Een super hydraterende routine

De dagelijkse verzorging van de huid is vervolgens het "OUT"-antwoord van het merk. De kern van dit nieuwe 4-stappen ritueel is het exclusieve LPG®-complex van krachtige complementaire actieve ingrediënten (hyaluronzuur, gemineraliseerde algen, wu-zhu-yu bessen, en micro-algen) voor een gehydrateerde, beschermde en stralende huid.

  • endermocell ESSENCE ACTIVE REHYDRATEREND: een super lichte, micro-exfoliërende melkbehandeling die de huid voorbereidt. Het product verzacht, egaliseert en verheldert de huid dankzij het exclusieve LPG® complex, hibiscusbloemzuren en oplichtende parelmoerdeeltjes.
  • endermocell OOGCRÈME: een verfraaiende oogcontourverzorging die de huid rond de ogen hydrateert, egaliseert en verheldert met een trio peptiden tegen donkere kringen en wallen.
  • endermocell REHYDRATERENDE OLIE-IN-WATER SERUM: een verrassend fris, licht en krachtig serum dat de huid ontgift dankzij de eigenschappen van witte marrubus, en daarbij de cellen versterkt en stimuleert.
  • endermocell DYNAMISERENDE REHYDRATERENDE GEL-CRÈME: een rijke en verfrissende verzorging die de huid diep en onmiddellijk hydrateert en de teint verheldert.Voor een huid vol water en licht.

3. Een HYDRATATIE booster behandeling in het instituut

Om je huid een echte hydratatieboost te geven, hebben de LPG®-experts een nieuw behandelingsprotocol ontwikkeld dat endermologie-celstimulatie en endermocell-cosmetica met een hoge concentratie aan actieve bestanddelen combineert, namelijk: de endermologie HYDRATATION BOOSTER-behandeling. Deze behandeling, die in het instituut wordt uitgevoerd, duurt 40 minuten en omvat 3 belangrijke stappen: reiniging en peeling, stimulering van de jeugdcellen met de Ergolift-behandeling en ten slotte hydratatie en versteviging met de toepassing van het Collageen Masker na de behandeling en de endermocellproducten. Dit alles inclusief een massage en afvoerende manoeuvres!

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met LPG® Benelux.
endermolgie.com

LEES OOK:
Onze zomertips met Marciano by Guess
Wedstrijd: Emma trakteert op droomkussens
Bye bye gezichtshaar: is het scheren van je gezicht een goed idee?