MAAK JE TEINT WEER EGAAL EN STRALEND

Geüpdatet op 16 mei 2022 door ELLE Partner
MAAK JE TEINT WEER EGAAL EN STRALEND @Eucerin

Heb je last van donkere vlekjes in je gezicht en voel je je daar slecht bij? Het speciale verzorgingsgamma Anti-Pigment van Eucerin laat je huid weer stralen door pigmentvlekken al na twee weken* zichtbaar te verminderen.

Hyperpigmentatie is een huidaandoening die ontstaat wanneer de huid overmatig veel melanine aanmaakt op bepaalde plaatsen. Dat kan het gevolg zijn van verschillende factoren: zonlicht, zwangerschap, vlekken na acne of door bepaalde trendy cosmetische behandelingen zoals dermabrasie, laser en chemische peelings. De donkere (lichtbruine tot bruine) huidvlekken kunnen variëren in grootte en vorm en treffen één op de drie vrouwen**. Soms heeft dat echt een emotionele impact, zoals bij Petra, influencer (@ooobacht): “ Voor mij persoonlijk was dit heel moeilijk, mijn zelfvertrouwen leed eronder.

WETENSCHAP IN DIENST VAN ONZE HUID

Dermocosmetische verzorgingsproducten kunnen je leven veranderen. Daarom heeft Eucerin tien jaar lang onderzoek gewijd aan de ontwikkeling van Thiamidol, een gepatenteerd*** actief ingrediënt dat de aanmaak van melanine helpt reguleren en direct inwerkt op de plek waar de hyperpigmentatie ontstaat. Wetenschappelijke tests hebben aangetoond dat Thiamidol al na twee weken* pigmentvlekken zichtbaar vermindert en voorkomt dat ze opnieuw verschijnen. Bovendien zorgt een regelmatig gebruik voor een continue verbetering. Petra bevestigt dat: “Na twee weken zagen we op de UV-camera dat er iets veranderd was, en vanaf de derde week kon ik het met mijn eigen ogen zien. Echt waar, ik ben zo gelukkig! Dit heeft mijn leven veranderd.”

EEN COMPLEET GAMMA MET THIAMIDOL EN EEN BEWEZEN DOELTREFFENDHEID

Het Serum Duo is een lichte, niet-vette emulsie die Thiamidol en Hyaluronzuur bevat. Voor een stralende huid en een egale teint.

De Hydraterende Dagcrème SPF 30 met Thiamidol bevat UVAen UVB-filters (SPF 30) om het risico op het ontwikkelen van pigmentvlekken veroorzaakt door de zon te verminderen.

De Nachtcrème is verrijkt met Dexpanthenol en ondersteunt het nachtelijke herstelproces van de huid.

De Spot Corrector met Thiamidol heeft een handige sponsapplicator om het product heel precies op een vlek te kunnen aanbrengen.

* Klinische en instrumentele evaluatie, 42 vrouwen, 12 weken, bij tweemaal daags aanbrengen en een regelmatig gebruik. ** Bron: Instar-studie, Consumer Tracking, 500 respondenten, België, 2019 – verzorgingsproducten in de apotheek en parafarmacie: 36% van de vrouwen ouder dan 18 zegt er last van te hebben. *** Thiamidol is gepatenteerd (EP 2 758 381 B1) in Frankrijk, België en Nederland. MAAK JE TEINT WEER EGAAL EN STRALEND

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Eucerin.

www.eucerin.be

LEES OOK:

Duurzaam Belgisch: in deze 20 jurken straal jij als de zon

Summer trip: naar de son in Lapland

Tips & Tricks : de haargeheimen van Nanja Massy