Wedstrijd: Upway.be geeft een elektrische fiets weg!

Gepubliceerd op 9 maart 2022 door ELLE Partner

ELLE x Upway

Upway is in aantocht! Voortaan loopt alles op wieltjes dankzij het allereerste Europese platform voor gereviseerde elektrische fietsen.

 

Upway lanceert het eerste platform voor de aankoop, revisie en verkoop van elektrische fietsen onder garantie.
In vijf jaar tijd is de verkoop van elektrische fietsen in België verdubbeld. Een elektrische fiets heeft een lange levensduur, en dus kunnen met de jaren verschillende eigenaren van dezelfde fiets genieten. Net zoals het slim is om tweedehandskleding of -spullen te kopen, is ook de keuze voor een gereviseerde elektrische fiets een gedroomde oplossing.

De voordelen van Upway

De gereviseerde fietsen zijn onmiddellijk beschikbaar en tot 60% goedkoper dan nieuwe modellen. Ze krijgen een uitgebreide technische inspectie en hebben één jaar garantie. Bovendien stel je echt een duurzame daad: “Door elektrische fietsen een tweede leven te geven, kunnen we hun CO2-voetafdruk tot vijf keer verkleinen”, zegt Philippe De Schutter, algemeen directeur van Upway in België. “Elke fiets wordt op twintig inspectiepunten gecontroleerd en professioneel gereviseerd in onze werkplaats. Vervolgens wordt de bestelde fiets binnen vijf werkdagen gratis thuisbezorgd, overal in België.”

ELLE x Upway
©Upway

Elektrische mobiliteit toegankelijk maken

Dat is de missie van Upway. Door bestaande elektrische fietsen te recycleren, verkleint Upway hun ecologische voetafdruk: “Je kunt de milieu-impact van een elektrische fiets verkleinen door hem zo lang mogelijk te gebruiken. Je schrijft als het ware de voetafdruk van de fiets af door die te spreiden over een groot aantal kilometers. Met Upway geven we elektrische fietsen een tweede leven op onze online marktplaats. Zo stimuleren we de duurzaamheid van elektrische fietsen”, benadrukt Philippe De Schutter.

Het aanbod van Upway

Upway biedt momenteel rond de vijfhonderd gebruikte elektrische fietsen aan van toonaangevende merken, zoals Cowboy, Moustache, VanMoof, Canyon enz. Ruim de helft van die fietsen komt uit België en wordt opnieuw in omloop gebracht op de nationale markt. Dat percentage zal in de komende maanden wellicht oplopen tot 80%.

 

Doe mee aan de wedstrijd en win deze elektrische fiets! Verhoog je kansen door je op de website van Upway in te schrijven voor hun nieuwsbrief

 

 

 

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Upway.be.
Upway.be

Lees ook : 

Een geslaagde tournée minérale met Atopia
N°1: de nieuwe huidverzorgingslijn van Chanel
Estée Lauder x Essentiel Antwerp: de must-have collab van het nieuwe jaar