In beeld: deze beroemde koppels waren aanwezig op de Super Bowl

Gepubliceerd op 14 februari 2022 door Lore Ginneberge
In beeld: deze beroemde koppels waren aanwezig op de Super Bowl @people

Tenzij je de voorbije uren onder een steen hebt geleefd, weet je dat de jaarlijkse Super Bowl gisteren plaatsvond in Los Angeles. Niet alleen op het podium stonden enkele straffe namen, ook in het publiek krioelde het van de sterren. Benieuwd wie aanwezig was om Dr. Dre & co (en de footballteams) aan te moedigen?

Zo net voor Valentijn bleek de Super Bowl de ideale date night voor heel wat sterren. Van Jlo tot Beyoncé: deze beroemdheden kon je gisteren spotten in het publiek.

Jennifer Lopez en Ben Affleck

Een van de grootste celebritykoppels van het moment mocht natuurlijk niet ontbreken op zo'n belangrijk event. Jennifer, die twee jaar geleden zelf nog op het podium stond, zat dit keer in het publiek met beau Ben Affleck om haar collega's aan te moedigen. En daar genoot de ster duidelijk met volle teugen van.

Beyoncé, JAY-Z en Blue Ivy

Ook Beyoncé was overduidelijk grote fan van de halftime show die Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar en 50 Cent gaven. Maar het meest ging ze uit haar dak toen Mary J. Blige het overnam. Bey werd zingend gespot met bestie Kelly Rowland op de tonen van Family Affair en No More Drama.

Naast Kelly Rowland, waren ook manlief JAY-Z en dochter Blue Ivy aanwezig. Blue, die onlangs haar tiende verjaardag vierde, maakte enkele foto's op het veld in een tie-dye t-shirt en platform Converse.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé👑 (@beys_tyme)

Justin en Hailey Bieber

Nog bekende gasten: the biebs en zijn vrouw Hailey. Justin had duidelijk de tijd van zijn leven en ging helemaal los op Lose Yourself van Eminem.

Hailey en Justin genoten niet alleen van de show, maar hadden een double date met een ander beroemd koppel...

Kendall Jenner en Devin Booker

Sophie Turner en Joe Jonas

Sophie Turner en Joe Jonas zijn erg selectief als het op publieke verschijningen aankomt, maar de Super Bowl wilden ze duidelijk niet aan zich voorbij laten gaan. De twee namen bijna onopgemerkt deel aan het spektakel, maar werden toch gespot door enkele fans. Leuk detail: Sophie droeg voor de gelegenheid een shirt van Eminem. Het is duidelijk wie voor wie de actrice het meest supporterde!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door sophiet (@bestsophieturner)