Actrice Yara Shahidi schittert in nieuwe Dior-campagne

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
Actrice Yara Shahidi schittert in nieuwe Dior-campagne DIOR

Actrice en activiste Yara Shahidi schittert in de nieuwe Sisterhood-campagne van Dior.

Actrice, producent en activiste Yara Shahidi is de ster uit de series Grown-ish en Black-ish. Ze wordt gezien als een van dé stemmen van haar generatie en staat bekend om haar inzet voor vele doelen, waaronder gelijkheid en diversiteit in de media. Sinds enkele maanden maakt de Amerikaanse deel uit van het Dior-team als Global Brand Ambassador. Ze vervult die rol samen met andere sterren als Jisoo van BLACKPINK, Natalie Portman en Anya Taylor-Joy.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dior Official (@dior)

Nu schittert de actrice in haar eerste Dior-campagne voor de nieuwe Dior Forever foundation. Die foundation werd in 2022 heruitgevonden onder leiding van make-upartiest Peter Philips, met onder meer huidverzorgende ingrediënten op basis van bloemen en een bijzonder langhoudende formule.

In een video deelt Yara Shahidi het belang van 'sisterhood' voor haar en hoe belangrijk het is voor vrouwen om elkaar te ondersteunen.

Niet alleen de campagne straalt positiviteit uit, ook achter de schermen heerste een ontspannen, bemoedigende sfeer. Yara Shahidi postte deze behind-the-scenes video met haar team.

LEES OOK: dit zijn de beste foundations voor een donkere huid