Dit waren de ELLE x City2 Shopping Days

Gepubliceerd op 13 januari 2022 door ELLE Partner
Dit waren de ELLE x City2 Shopping Days

Op 17, 18 en 19 december organiseerden we de ELLE x City2 Shopping Days. Daar werden de lezeressen tijdens hun kerstshopping in de watten gelegd bij de verschillende beauty stands.

Bij aankomst in City2 in Brussel, ontvingen alle lezeressen een goodiebag gevuld met verschillende verrassingen zoals het ELLE België magazine, een verfrissende TAO, een heerlijk koekje van het befaamde Maison Dandoy en enkele kortingsbonnen.

Nadien konden de aanwezigen genieten van een feestelijke make-over bij een van de beauty stands in samenwerking met de handelaars van City2: een hippe hairstyle bij de hair corner, een party proof make-up look of een semi-permanente manicure bij de DI corner. Klanten konden ook hun kerstcadeaus laten inpakken door het ELLE-team en de ELLE x City2 Shopping Days vastleggen via de Sharing Box.

Voor deze speciale gelegenheid, werd de pop-up bar "Bubble Lounge" geopend waar je kon genieten van een alcoholarme gin van het Belgische merk Atopia of een heerlijk glaasje bubbels van Bernard Massard.

Tot slot werd er een Instagram-wedstrijd gehouden gedurende de drie shoppingdagen waar alle deelnemers iedere dag kans maakten op een waardebon van € 150 die geldig is in de meeste City2-winkels. Het enige wat ze moesten doen was een foto delen in hun story met de vermelding van @ellebelgique @elle_belgie en @ city2brussels.

Ondergedompeld in een glamoureuze en feestelijke sfeer konden de deelnemers genieten van een uniek shoppingmoment bij City2 en konden ze zich laten verwennen dankzij de ELLE Shopping Days.

Bedankt voor jullie aanwezigheid!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met City2. 

city2.be

Lees ook: 

Beauty tips: zo krijg je in 2022 je beste huid ooit

Hospots: 7 originele bars in Gent

Uitgetest: de Cowboy 4 met ingebouwde cockpit