Kylie Jenner en Travis Scott: de volledige tijdlijn van hun relatie

Geüpdatet op 7 december 2021 door Lore Ginneberge
Kylie Jenner en Travis Scott: de volledige tijdlijn van hun relatie Instagram @kyliejenner 

Kylie Jenner en Travis Scott verwachten hun tweede kindje! De twee worden als sinds 2017 samen gespot, al is hun relatie niet zo eenvoudig. Kan je niet meer volgen? Hier een complete tijdlijn, van het prille begin tot en met baby nummer twee.

April 2017: van rebound tot relatie

Het lijkt al een eeuwigheid geleden, maar ooit vond Kylie Jenner de liefde bij Tyga, ook een rapper. In april 2017 boterde het niet goed tussen de twee, en werd de realityster voor het eerst gespot met Scott op een Coachella-feestje. "Travis en Kylie zijn al een tijdje vrienden," vertelde een bron destijds aan People Magazine. "Als zij en Tyga ruzie hebben, probeert ze hem jaloers te maken door met andere jongens om te gaan."

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Het duo werd echter her en der gespot, knuffelend en handen vasthoudend, waardoor ze al snel als 'koppel' werden bestempeld door het publiek.

zomer 2017: de Kardashians geven hun zegen

Kylie en Travis tonen hun matching tattoos aan vrienden en familie (en het internet) en worden niet veel later gespot met dezelfde ringen. Tijdens de zomer van dat jaar is Scott te zien in de opnames van 'The Life of Kylie'. De hele Kardashian klan laat weten helemaal fan te zijn van de rapper.

1 februari 2018: baby nummer 1

Na maanden van speculatie, geeft Kylie Jenner fans gelijk: ze was zwanger en is inmiddels bevallen van Stormi Webster, haar eerste kindje met Travis Scott.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Wie de moeite doet om terug te tellen, zal al snel ontdekken dat Kylie zwanger werd rond 1 mei 2017. Dit is slechts enkele weken nadat de realityster en de rapper met elkaar omgingen.

Juli 2018: eerste cover als koppel

Op de cover van het augustusnummer van GQ vertellen Jenner en haar vriend over hoe ze elkaar voor het eerst ontmoetten en hoe hun levens zijn veranderd sinds ze dochter Stormi verwelkomden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Februari 2019: geruchten van bedrog

Eind februari duikt een roddel op dat Jenner Scott heeft beschuldigd van vreemdgaan, wat hem ertoe aanzette zijn show in Buffalo, New York, op 28 februari af te zeggen en in Los Angeles te blijven. (Scott kondigde op Twitter aan dat hij zijn concert zowel geannuleerd als verplaatst had wegens ziekte).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Oktober 2020: Kylie Jenner en Travis Scott uit elkaar

Op 1 oktober 2020 wordt duidelijk gemaakt dat Kylie Jenner en Travis Scott hun eigen weg gaan. "Ze nemen tijd apart, maar zijn niet volledig klaar met elkaar", aldus bronnen dichtbij het koppel.

Mei 2021: samen apart

Hoewel het koppel steeds vaker samen gespot wordt, zeggen insiders dat de twee nog steeds apart wonen en zo samen voor Stormi zorgen. Een volledige reünie lijkt nooit ver weg bij de Kylie en Travis...

Augustus 2021: baby nummer 2

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren. Ijverige fans merken op dat Kylie 'oude' foto's post op sociale media en dat kleine details (zoals haar nagels) niet overal overeenkomen. Dat kan maar één ding betekenen: baby nummer 2 is onderweg! Niet veel later, op 7 september, bevestigt Jenner het nieuws met een emotionele video op haar Instagrampagina. Volgens schattingen zou haar bevallingsdatum rond begin 2022 liggen, wat betekent dat Kylie zwanger werd in april of mei 2021.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner)

5 November 2021: Astroworld Festival

Vrijdag 5 november had een mooie dag moeten worden voor 50.000 Travis Scott-fans. Het AstroWorld Festival in Houston draaide echter uit op een regelrechte nachtmerrie. Tijdens het optreden van Travis Scott, het hoogtepunt van de avond, raakte het publiek verstrikt in de massa en vertrappelden ze elkaar op zoek naar lucht of een uitgang. Honderden mensen - vooral tieners - raakten gewond, waarvan er 25 opgenomen werden in het ziekenhuis. Tien concertgangers kwamen om het leven. Het jongste slachtoffer was slechts negen jaar.

Na de Astroworld-tragedie werd het akelig stil rond Travis en Kylie. Travis Scott bood dan wel zijn excuses aan in een veelbesproken video, maar bij Jenner, die op het concert aanwezig was met dochtertje Stormi en enkele andere familieleden, is er complete radiostilte.

December 2021: 'een moderne aanpak'

Op TikTok - waar anders - beginnen screenshots te circuleren van een vermeende fotoshoot en bijbehorend interview van Travis en Kylie in W Magazine. Het magazine koos ervoor om het hele artikel te schrappen door de controverse rond het Astroworld Festival. De productie werd echter gelekt en gedeeld, al dan niet met duiding en commentaar. In het interview getiteld 'A Modern Approach', zegt het koppel dat, hoewel ze "heel comfortabel zijn tussen de lakens" (met de baby's als bewijs), ze "geen koppel vormen". Een virale TikTok-video die deze alinea bespreekt wordt opgemerkt door Khloe Kardashian herself, die het tegendeel beweert. "Wow, ik weet niet waarom het magazine dit zou schrijven, maar ze zijn zeker een koppel." Wordt vervolgd...