Designer wishlist: shop je geluk

Gepubliceerd op 21 december 2021 door ELLE Partner
Designer wishlist: shop je geluk © Zalando

Na een bijzonder jaar mogen we eindelijk terug grote én kleine geluksmomenten delen met onze geliefden. Mooi uitgedost, dankzij Zalando, keren we stilletjes aan terug naar het nieuwe normaal en maken we ons klaar voor de mooiste tijd van het jaar.

Vorig jaar verliep de eindejaarsperiode misschien wel in mineur, dit jaar vieren we (hopelijk) dubbel en dik feest. En daar hoort uiteraard een showstoppende designer outfit bij. Wij shoppen onze feesttenue alvast bij Zalando Designer, dé online bestemming voor kledingstukken en accessoires van luxueuze labels als Mansur Gavriel, Cult Gaia, Philosophy di Lorenzo Serafini en meer.

Kersttruien, designer editie

Heb je een gezellige kerstavond gepland met je familie of vrienden? Dan hoort daar een kersttrui bij. En daarmee bedoelen we géén Ugly Christmas Sweater. Kies een prachtige wollen trui van Ralph Lauren of MM6 en draag hem het hele seizoen door.

Dress to impress

Een feestjurk is altijd een goede optie voor kerst of nieuwjaar. Ga voor een kleurrijk en stoer exemplaar van Christopher Kane of opteer voor een sexy en elegante little black dress van Cinq à Sept.

Ready, set, go

Sets zijn niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Het leuke aan een two-piece is dat je eigenlijk drie nieuwe kledingstukken hebt: een bovenstuk, een onderstuk en een set. Mix en match of match en match, alles kan.

Accessoires

Een outfit is pas af met de juiste accessoires. Til je little black dress tot een hoger niveau met een paar statement oorbellen van Rejina Pyo of een prachtige ketting van Cult Gaia.

Tassen

Originele tassen maken je outfit net dat tikkeltje interessanter. Of je nu op zoek bent naar een grote shopper, een schoudertas of statement tas, Zalando designer heeft het.

Schoenen

Met een paar laarzen zoals deze van Christopher Kane of pumps van Victoria Beckham ben je in 1-2-3 klaar om de hele nacht te schitteren op de dansvloer. Waar is dat feestje? 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Zalando.
zalando.be

Lees ook :
Schrijf je in voor het shopping event ELLE x CITY2 en ontvang een goodiebag
MOU: de schoen die je nooit meer wil uitdoen
5 handige tips om je schoenen comfortabeler te maken