Zo ziet Pleasing, de beautylijn van Harry Styles eruit

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
Zo ziet Pleasing, de beautylijn van Harry Styles eruit Pleasing

Als hij niet bezig is met zingen, acteren en poseren voor beroemde lenzen, werkt Harry Styles achter de schermen ook aan een beautylijn, zo blijkt. Over exact twee weken kan je de producten van Pleasing in huis halen.

Hoewel fans al jaren speculeren over een potentiële beautylijn, werd het onderzoek de laatste dagen in een stroomversnelling gebracht. De lijn, Pleasing gedoopt, zal nagellak en huidverzorging van hoge kwaliteit aanbieden. De site is officieel gelanceerd, met daarop afbeeldingen, prijzen en namen van de producten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pleasing (@pleasing)

Styles vertelde onlangs aan Daze over de lijn en zei: "Het begint met nagellak, want dat was zo'n beetje de geboorte van waar het voor bedoeld was." De popster rockt al jaren rode lopers met gelakte nagels en make-up, net als op zijn uitverkochte shows. Logisch dat zijn eerste lancering focust op deze producten. De verpakking is net als de kleurnamen een verwijzing naar parels, een geliefd accessoire van Styles. Met onder meer 'Perfect Pearl' en 'Granny's Pink Pearls'.

Pleasing harry styles
Pleasing

De namen van de huidverzorgingsproducten zijn al even dromerig, het 'Pearlescent Illuminating Serum' en de oog- en lippenpen getiteld 'Pleasing Pen' maken het plaatje compelet. "Het product moet goed zijn, en ik denk dat ons product goed is," vertelde Styles aan Dazed. "Alle verpakkingen van de producten zijn van duurzame makelij, met post-consumer gerecycled plastic, composteerbare verpakkingen en inkt van natuurlijke oorsprong."

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pleasing (@pleasing)

Fans die de producten graag als eerste in handen willen krijgen, kunnen ze nu alvast bestellen op de pas gelanceerde website.

LEES OOK: Ariana Grandes R.E.M beauty is verrassend betaalbaar