Alles wat we weten over Emily in Paris seizoen 3

Geüpdatet op 29 november 2022 door Lore Ginneberge
Alles wat we weten over Emily in Paris seizoen 3 @emilyinparis

De meest geliefde/gehate Netflixserie komt terug met een seizoen 3. We hebben het natuurlijk over 'Emily in Paris', het perfecte kijkvoer om bij weg te dromen, de twijfelachtige kostuums en cheesy verhaallijnen nemen we er graag bij.

Wanneer komt 'Emily in Paris' seizoen 3 uit?

Na de eerste afleveringen van de romcom-serie was al meteen duidelijk: dit is een hit in wording. Niet alleen het enorme succes, maar ook het open einde van seizoen 2 schreeuwden om een vervolg. Producers Darren Star (van 'Sex and The City') en Abby Govindan zijn dan ook de hele zomer druk bezig geweest met het draaien van het tweede deel van Emily in Paris. Fans van de acteurs kunnen opgelucht ademhalen, want de rollen voor Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Kate Walsh, Samuel Arnold, Bruno Gouery en Camille Razat blijven behouden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix)

Waarover gaat Emily in Paris seizoen 3?

Aan het einde van seizoen 2 stond hoofdrolspeelster Emily Cooper (Lily Collins) voor een hartverscheurende keuze: terugkeren naar haar marketingbaan in Chicago zoals gepland of ingaan op Sylvie's (Philippine Leroy-Beaulieu) aanbod om Savoir te verlaten en een nieuw marketingbedrijf te beginnen. "Welke keuze het ook wordt, je weet dat het gevuld zal zijn met drama, mode en veel plezier en romantiek," vertelde Collins aan People. Emily zit ook midden in een relatiedrama nu Gabriel (Lucas Bravo) en Camille (Camille Razat) weer bij elkaar zijn én in het appartement onder haar wonen - om de chaos compleet te maken. Hoe zal het verlopen met haar beau Alfie (Lucien Laviscount), die heeft toegegeven alleen voor haar in Frankrijk te blijven? Allemaal raadsels die in seizoen 3 opgelost zullen worden.

Onlangs werd een eerste teaser van Saison Trois gedropt, met daarin de eerste nieuwe beelden en het bijschrift "Everything is Fine". Of dat echt het geval is, zal moeten blijken uit de eerste afleveringen... Afspraak op 21 december!

LEES OOK: 13 series en docu’s over oplichters à la 'Inventing Anna' en 'The Dropout'