Alles wat we weten over Emily in Paris seizoen 2

Gepubliceerd op 27 september 2021 door Lore Ginneberge
Alles wat we weten over Emily in Paris seizoen 2 @emilyinparis

De meest geliefde/gehate Netflixserie komt terug met een tweede seizoen. We hebben het natuurlijk over Emily in Paris, het perfecte kijkvoer om bij weg te dromen, de twijfelachtige kostuums en cheesy verhaallijnen nemen we er graag bij.

Wanneer komt Emily in Paris seizoen 2 uit?

Na de eerste afleveringen van de romcom-serie was al meteen duidelijk: dit is een hit in wording. Niet alleen het enorme succes, maar ook het open einde van seizoen 1 schreeuwden om een vervolg. Producers Darren Star (van Sex and The City) en Abby Govindan zijn dan ook de hele zomer druk bezig geweest met het draaien van het tweede deel van Emily in Paris. Fans van de acteurs kunnen opgelucht ademhalen, want de rollen voor Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Kate Walsh, Samuel Arnold, Bruno Gouery en Camille Razat blijven behouden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emily In Paris (@emilyinparis)

Onlangs werd bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen zal verschijnen op Netflix op 22 december.  Een eerste teaser werd gelanceerd met daarin de eerste nieuwe beelden en de tekst "Pack your bags, because this holiday season just became trés chic." 

Emily in Paris is dus technisch gezien niet meer 'in Paris', maar in Saint-Tropez. Of er naast de verandering van decor ook een verandering zal zijn in mentaliteit en representatie van de Franse cultuur, moet nog blijken. Een ding staat vast: er komen opnieuw heel wat hoedjes in beeld. Zo. Veel. Hoedjes.

Afspraak op 22 december!