Hier scoor je dit weekend Belgisch hedendaags design

Geüpdatet op 20 september 2021 door Lore Ginneberge
Hier scoor je dit weekend Belgisch hedendaags design

Fan van Belgisch design? Begeef je op 25 en 26 september 2021 naar Tour & Taxis voor de derde editie van Contemporary Design Market.

Van de ene naar de andere interieurwinkel hoppen is een leukew zij het tijdrovende bezigheid, dus wat als je meer dan 50 hedendaagse designers, zorgvuldig geselecteerd door experts, onder een dak vindt? Het werk van zowel gevestigde namen als opkomend talent maakt Contemporary Design Market het walhalla voor design lovers die hun interieur een Belgische touch willen geven. Guest of Honour bij de standhouders is dit jaar het Belgisch designduo Muller Van Severen, dat hun tienjarig bestaan viert.

De Market is niet alleen een manier om je favoriete Belgische designers te scoren of nieuwe namen te ontdekken, je ontmoet ook de makers achter het merk.

"Het samenbrengen van onbekende, getalenteerde designers met de grotere, gevestigde namen doet me elk jaar reikhalzend uitkijken naar deze twee dagen. Contemporary Design Market is ontstaan met het doel om ontwerpers vooruit te helpen, om ze kenbaar te maken. ik hoop dat we dit nog vele jaren kunnen doen", aldus Curator Hanne Debaere

De Contemporary Design Market vormt sinds enkele jaren een vast onderdeel van het Design September programma. Het evenement vindt simultaan plaats met de succesvolle Brussels Design Market, die jaarlijks meer dan 7000 bezoekers over de vloer krijgt. Bezoekers krijgen zo dus ook de mogelijkheid om de grootste vintagebeurs van Europa met meer dan honderd standhouders bij te wonen.

Info en tickets via de Contemporary Design Market website.