Win een limited edition hoodie van Imprevu

Geüpdatet op 17 september 2021 door ELLE Partner

imprevu

Om zijn 5de verjaardag te vieren, biedt het jonge Belgische merk IMPREVU zeven limited edition hoodies aan. Waag je kans en doe mee aan onze wedstrijd!

Glamour toujours

Kleurige prints, verfijning en positiviteit. Nuchterheid en menselijkheid. Samengebald in originele stukken die ook nog eens lekker zitten: Het jonge Belgische merk IMPREVU brengt gedurfde maar elegante kwaliteitsmode voor elke dag.
De Luikse Justine God is gepassioneerd door mode. Toen ze haar eigen zaak oprichtte, wist ze heel goed wat ze wilde: een bedrijf op mensenmaat dat werkt met ambachtelijke processen. Hiermee speelt ze in op wat zowel klanten als fabrikanten willen. Haar creatieve stukken zijn vaak bedrukt. Ze sluiten aan bij de seizoenen, zijn wars van trends en raken, tijdloos als ze zijn, nooit uit de mode.

Voor deze herfst en nog vele hierna

We voelen het allemaal: we hunkeren naar optimisme en feestelijkheid. Imprevu speelt daarop in, met glamour, goud en glans. De stukken stralen elegantie en zorgeloosheid uit. Ze zijn onverslijtbaar en passen zich met gemak aan de seizoenen en onze inspiratie aan. Het concept van het Huis is gebaseerd op capsulecollecties en limited editions die elke maand worden vrijgegeven. Het is een manier om overproductie tegen te gaan en tegelijk uniek en verfrissend te blijven. IMPREVU, hier en nu.

Om aan de wedstrijd deel te nemen, hoef je alleen maar IMPREVU op Instagram te volgen en de onderstaande vraag te beantwoorden :

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met IMPREVU.
www.imprevubelgium.com

 

Lees ook :

3 najaarlooks met Maison De Greef 

Onze fashion favorieten voor het nieuwe schooljaar

‘Activewear’: dé tentoonstelling van het moment