Deze spectaculaire oogcrème verovert TikTok

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
Deze spectaculaire oogcrème verovert TikTok Peter Thomas Roth

Nog op zoek naar een oogcrème die echt werkt? De Instant FIRMx Eye van Peter Thomas Roth vliegt sinds kort de rekken uit, en dat dankzij één TikTok-video van een 54-jarige fan.

Maak kennis met Trinidad Sandoval, een vrouw uit Missouri die zo enthousiast is over haar Peter Thomas Roth-oogcrème, dat ze besluit om een kort voor-en-na-filmpje te delen op TikTok. De volgende dag wordt de 54-jarige vrouw wakker met miljoenen views, likes en comments. Begrijpelijk, want het resultaat in de video is zonder overdrijven schokkend. Het was absoluut niet de bedoeling om viraal te gaan, zegt Trinidad aan Good Morning America, want haar oogcontouren blijken net één van haar grootste onzekerheden. Na lang zoeken naar een oplossing, stuitte de vrouw op deze crème van Peter Thomas Roth.

In een korte clip demonstreert Sandoval hoe ze haar ringvinger gebruikt om een kleine hoeveelheid van het product onder een van haar ogen te deppen. Kort daarna gebruikt ze haar hand om zichzelf te wapperen en de resultaten van het product te versnellen. Na minder dan 2 minuten (TikTok laat tegenwoordig video's tot 3 minuten toe) is er een duidelijk verschil te zien tussen de oogcontouren van de Amerikaanse: de kant waar ze het product heeft aangebracht ziet er gladder, gelift en strakker uit - en dat zo goed als instant. "Ik weet niet of we dit op TikTok mogen doen, maar ik wilde dit geheim met jullie delen," zegt ze aan het einde van de video. En wij zeggen: neem deze vrouw onmiddellijk in dienst als ambassadeur, Peter Thomas Roth!

De video in kwestie werd intussen meer dan 27 miljoen keer bekeken.

@trinidad1967♬ original sound - user3761092853451

De Instant FirmX Eye Contour crème ziet een gigantische boom in verkoopcijfers, al is het product allesbehalve nieuw. Volgens het beautymerk is dit al jaren een bestseller vanwege het duidelijk zichtbare resultaat. Belangrijke ingrediënten zijn glycerine, verstevigende silicaten en zeewierextract voor onmiddellijke tijdelijke versteviging en verstrakking. Het bevat ook een trio van peptiden die na verloop van tijd wallen onder de ogen, fijne lijntjes en kraaienpootjes helpen verminderen.

De Instant FirmX Eye crème van Peter Thomas Roth is sindsdien zowat overal uitverkocht. Wil je je kans wagen?

Peter Thomas Roth

Shop hier

LEES OOK: tips en tricks om donkere kringen en wallen te verhelpen