Nuxe viert zijn 30e verjaardag en onthult een nieuwe biologische Huile Prodigieuse

Geüpdatet op 21 april 2022 door Marie-Noëlle Vekemans en Virginie Dupont
Nuxe viert zijn 30e verjaardag en onthult een nieuwe biologische Huile Prodigieuse ©Pers Nuxe

In drie decennia is Nuxe uitgegroeid van een klein laboratorium tot de derde grootste dermo-cosmetische groep. Om dit jubileumjaar extra feestelijk te vieren, onthult het merk een nieuwe versie van zijn emblematische Huile Prodigieuse®: de Néroli bio.

Deze verjaardag is dan ook in de eerste plaats die van de Huile Prodigieuse®. Het schoonheidsritueel werd ontwikkeld door Aliza Jabès, oprichtster en voorzitster van de groep Nuxe, en kwam in 1991 op de markt. Al snel werd de olie het favoriete huidverzorgingsproduct van miljoenen mensen over de hele wereld.

De geschiedenis van Huile Prodigieuse®

1989 - Aliza Jabès is gefascineerd door cosmetica en planten en besluit al snel om haar eigen verhaal te schrijven. De Franse onderneemster richt in Parijs een klein laboratorium voor natuurlijke cosmetologie op en omringt zich met een team van deskundigen op het gebied van botanische, galenische en geurformules.

1991 - Als jonge moeder droomt Aliza Jabès van een natuurlijk huidverzorgingsproduct om het gezicht, lichaam en haar in één enkele stap te sublimeren. Haar laboratorium is pionier op het gebied van plantaardige oliën en ontwikkelt de Huile Prodigieuse®, met een "droogolie"-textuur en een onnavolgbare geur. Deze doeltreffende en zintuiglijke olie brengt een omwenteling teweeg in de farmaceutische wereld en evolueert al snel van een "schoonheidsgeheim" tot een iconisch verzorgingsproduct en de nummer één olie in de apotheek: dit is het begin van het succesverhaal van Nuxe.

Een baanbrekend product vanuit de wil om "minder maar beter te consumeren" dat meer dan ooit beantwoordt aan onze wensen: dankzij zijn multifunctionele doeltreffendheid, maar ook door zijn clean en vegan formule met plantaardige oliën, 100% Made in France. Aliza Jabès

2012 - Nuxe vervult de droom van liefhebbers van de onnavolgbare geur van de Huile Prodigieuse® met de lancering van de eau de parfum-versie.

2019 - Het merk biedt een klein zusje van zijn mythische product met de lancering van Huile Prodigieuse® Florale: dezelfde formule, maar met een frisse en delicate geur.

2021 - Ter gelegenheid van haar 30e verjaardag bereikt de Huile Prodigieuse® de symbolische kaap van 30 miljoen verkochte flesjes sinds haar creatie. Het merk lanceert bovendien een gloednieuwe biologische versie.

Huile Prodigieuse® Néroli bio

100 ml - € 33,20

Ontdek dit nieuwe product

Deze nieuwe 100% biologische gecertificeerde droogolie (de eerste in het gamma) is van natuurlijke oorsprong en heeft een verslavende geur met kalmerende noten van Neroli, bergamot en lavendel.

Net als haar grote zussen (Iconique, Riche, Or en Florale) kan deze ultrazintuiglijke multifunctionele olie worden gebruikt op het gezicht, het lichaam en het haar om hun glans en hydratatie te bevorderen. Een absolute must-have om zorg te dragen voor je lichaam en geest!

Hoe pas je de Huile Prodigieuse® toe?

Op je gezicht gebruik je de olie alleen of meng je enkele druppels in de palm van je hand met de NUXE-crème. Breng ze met vloeiende bewegingen vanuit het midden van je gezicht naar de contouren aan.

Op je lichaam breng je de olie met draaiende bewegingen aan (buste, benen, enz.), waarbij je de droogste zones en/of de zones met kans op striae zorgvuldig behandelt.

Op je haar kan je hem zo vaak als nodig is aanbrengen op je lokken en punten. Voor een intens verzorgend effect kan de olie ook als haarmasker worden aangebracht: laat de olie daarvoor één- of tweemaal per week 10 minuten op het haar inwerken waarna je ze uitwast.

Telkens wanneer je het product gebruikt, verwarm je de olie in je handen en houd je ze even onder je neus om ze te inhaleren en te genieten van de onmiddellijke rustgevende werking van de Neroli-noten.

LEES OOK:

Zo voorkom je puistjes tijdens en na de zomervakantie

Elise Mertens: de nieuwe ambassadrice van cosmeticamerk ISDIN