Open of gesloten opbergruimtes? Welke keuken past bij jouw wensen en jouw levensstijl?

Geüpdatet op 28 juli 2021 door ELLE Partner
Open of gesloten opbergruimtes? Welke keuken past bij jouw wensen en jouw levensstijl? ELLE Decoration x Ixina

Kies je voor deuren om harmonie te brengen in de ruimte? Of ga je voor open schappen om makkelijk aan al je favoriete voorwerpen en keukengerei te kunnen? Ontdek de ixina-voordelen van deze twee oplossingen.

De schoonheid van een keuken met open opbergruimtes

Je hebt je toestellen zorgvuldig uitgekozen en ervoor gezorgd dat hun kleuren en materialen perfect bij elkaar passen. Je koestert een passie voor keramiek en mooi linnen... Dan is het toch zonde om je collecties achter ondoorzichtige deuren te bewaren?

Er zijn veel verschillende opbergoplossingen die aan jouw realiteit kunnen worden aangepast. Je kan kiezen voor een industriële, vernieuwende of rustgevende stijl en voor bevestigingssystemen aan de wand of aan het plafond. Misschien geef je wel de voorkeur aan aanpasbare ruimtes. Bij ixina is alles bespreekbaar.

Wil je je keuken inrichten rond de uitstalling van je dessertboeken? Ook dat is mogelijk. En dan hebben we het nog niet eens over de lagere kostprijs als je het aantal deuren in je keuken beperkt.

Keuken
Wit MODA model

Het voordeel is dat alles binnen handbereik is en je je gevoel voor esthetiek de vrije loop kan laten. Als je van stof afnemen houdt, zal je in je nopjes zijn met deze keuze. Een keuken die leeft is natuurlijk ook een keuken die vuil wordt. Je zal ervoor moeten zorgen dat de tentoongestelde decoratieve of gebruiksvoorwerpen schoon blijven. De oplossing: kies voor gesloten opbergkasten voor de lagere elementen van de keuken en gun jezelf wat speelruimte met moderne, eigentijdse, industriële, authentiek chique of gemoderniseerde schapjes.

Praat erover met je ixina-adviseur. Voor ons bestaan er geen "kleine projecten" of te ingewikkelde dromen...

De netheid van een keuken met gesloten opbergruimtes

Keuken
Blanc Alpin ultra mat VELVET model

Achter deze deuren met hun zorgvuldig gekozen kleuren en materialen leiden je keukentoestellen en ingrediënten een rustig leven, beschermd tegen licht en stof. Misschien gebeurt het wel eens dat je haastig de opgehoopte wanorde opbergt en vergeet, om rustig te genieten van het feilloze uitzicht op de witte, houten, metalen of gekleurde fronten. Je reputatie als ordelijk persoon blijft intact en je geheim is goed bewaard.

Maar soms zou je dat mooie servies dat je op de kop getikt hebt, tot zijn recht willen laten komen en een persoonlijke toets willen geven aan de keuken waarvan je altijd gedroomd hebt. Waarom trek je je geplaatste module dan niet open? Wij begeleiden jouw project van a tot z, ook tot lang daarna dankzij de kwaliteit van onze producten en ons meubilair met een garantie van 10 jaar. En wij staan steeds voor je klaar, in het echt, in jouw keuken, om te vieren dat jouw droom werkelijkheid is geworden.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Ixina. 
ixina.be

LEES OOK
De 4 meest voorkomende interieurvragen voor jou beantwoord
Nieuw: Seemble, de webshop voor magazine-achtige interieurs
Gilles Callant: de interieurontwerper die authenticiteit en ergonomie samenbrengt