Nieuw: Seemble, de webshop voor magazine-achtige interieurs

Gepubliceerd op 13 juli 2021 door ELLE België
Nieuw: Seemble, de webshop voor magazine-achtige interieurs

De voorbije maanden werkte onze ELLE-redactie achter de schermen aan een gloednieuw concept. Klinkt dat mysterieus genoeg? We laten je niet langer in het ongewisse! Maak kennis met Seemble, een shoppable interieurmagazine waar je online de laatste trends kan vinden én kopen.

Verknocht aan die knappe interieurbeelden uit ons magazine maar weet je niet goed waar te beginnen? Of is je Pinterest-account ondertussen een verzamelplaats van interieurideeën geworden waar je zelden iets mee doet? Via Seemble shop je vanaf nu online de nieuwste interieurtrends, helemaal in de stijl van ELLE.

©Shutterstock

Zo werkt het

Shop the look, interior edition: dat is waar het Seemble-concept om draait. Op het platform ontdek je diverse interieurstijlen - samengesteld door een panel van experten - die je rechtstreeks kan shoppen. Videocontent toont je onder meer hoe je je een bepaalde look bekomt, hoe je je verschillende ruimtes in huis inricht en welke slimme tips het verschil maken. Bij Seemble shop je een volledige ruimte aan een betaalbare prijs volgens onze expertise.

Inspireer en leer

Elke maand lanceert het team van Seemble-experten nieuwe en unieke interieurstijlen. Net zoals we je in ons magazine verwennen met de mooiste interieurs, vind je op Seemble de beste inspiratie voor je eigen thuis. Denk aan inspirerende interieurvoorbeelden die je meteen bij je zelf kan toepassen. Je vindt er de nodige tips voor alle ruimtes in huis, gelinkt aan de leukste trends van dit moment.

©Shutterstock

Shop the look

Seemble stelt elk interieur samen op basis van knappe én betaalbare items die maar één muisklik van je verwijderd zijn. Vaak is het moeilijk om de verschillende producten die je in interieurreportages ziet zelf te kopen. Bij Seemble geldt de what you see, is what you get-regel: elk interieurproduct zichtbaar op de beelden kan je kopen. Zo kan je bijvoorbeeld het hele interieur, of ook één product dat je mooi vindt kopen.

©Adobe Stock

Volg onze experten

Elke interieurstijl wordt vergezeld door een videopresentatie van één van de experten. We leggen je uit hoe je de stijl creëert en hoe je ze zelf op eenvoudige wijze overneemt. Verwacht je aan talloze tips en tricks die je uitleggen hoe je de look precies bekomt, zonder dat het je een fortuin zal kosten.

©Adobe Stock

Meer informatie?

Nood aan kwalitatieve en betaalbare interieurinspiratie? Neem dan snel eens een kijkje op Seemble. Nieuwe content is in de maak, dus hou het platform zeker in de gaten. Nog beter nieuws: als je je nu aanmeldt voor de release van het eerste interieur, krijg je 10% korting op je eerste aankoop. 

Website: seemble.com

Instagram: @seemble_by_elle.be 

Facebook: @seemble