Beauty secrets: Tiany Kiriloff verklapt het geheim achter haar stralend wit gebit

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE Partner Foto’s: Video: Benoît Rolin
Beauty secrets: Tiany Kiriloff verklapt het geheim achter haar stralend wit gebitTiany Kiriloff - Philips Sonicare 9900 Prestige

Tiany Kiriloff veroverde modeland niet alleen met haar onberispelijk gevoel voor stijl maar ook met haar stralende glimlach. En “because you’re never fully dressed without a smile”, verklapt ze haar tips voor een mooi gebit. 

A day in the life

Tiany is naast de trotse mama van drie dochters sinds kort ook dog mom van de kleine Dolly. Ze zou zichzelf niet bestempelen als ochtendmens maar omwille van haar drukke agenda is ze toch elke ochtend vroeg uit de veren: “Tegenwoordig gaat de wekker om 6u en is het eerste wat ik doe de puppy uitlaten. Na wat scrollen door mijn feed, spring ik de douche in en poets ik nadien ook meteen mijn tanden om tijd uit te sparen.”

Een vaste waarde in elke day in the life van Tiany Kiriloff is dan ook de Philips Sonicare, de elektrische tandenborstel waar ze ondertussen al zo’n vier jaar verknocht aan is. Waarom ze fan is? "Ik heb minder last van tandsteen en mijn tandvlees is gezonder. Dat bevestigt mijn tandarts ook en dat is fijn! Ik heb gewoonweg een gezonder gebit sinds ik elektrisch poets met Sonicare. Dat voel ik en dat zie ik.” Sinds kort heeft ze het allernieuwste model, de Sonicare Prestige 9900. “Deze Sonicare is niet alleen super licht maar geeft ook een next level schoon gevoel aan je tanden. Door de SenseIQ technologie past dit model zich automatisch aan mijn poetsgewoonten aan en zo poets ik bijvoorbeeld nooit meer te hard. Bovendien is het design erg elegant."

Naast tandenpoetsen is het verzorgen van de huid een belangrijke stap in het beautyritueel van la Kiriloff. “Elke ochtend gebruik ik maar liefst zeven verzorgingsproducten. Ik besteed best wel wat tijd aan het verzorgen van mijn huid. Beautyproducten breng ik het liefste aan met mijn handen of guashastenen. Mijn haar krul ik dan weer met de Auto Curler van Philips.”

Tiany Kiriloff
Tiany Kiriloff

Tiany’s geheime wapen 

Wil ook jij het glad en schoon gevoel ervaren waar Tiany zo enthousiast over is? Ontdek dan de Philips Sonicare 9900 Prestige. Deze elektrische tandenborstel past zich automatisch aan je poetsgewoonten zoals druk, beweging, duur en frequentie aan dankzij de SenseIQ-technologie. De sonische poetsbeweging - met maar liefst 62.000 bewegingen per minuut - zorgt voor schonere, gladdere en gezondere tanden. Met de Sonicare elektrische tandenborstel bereik je immers in slechts twee minuten tijd het resultaat van een hele maand poetsen met een gewone tandenborstel. Hij reinigt dieper tussen de tanden en verwijdert tot tien keer meer plak. Mooi meegenomen: met de Sonicare-app poets je begeleid én krijg je persoonlijke aanbevelingen. Maar het oog wil ook wat en we moeten toegeven dat het elegante design en de mooie champagnekleur van de Sonicare ons niet onberoerd laten.

 

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Philips.
Philips.be

Lees ook:

Waarom elektrisch poetsen beter voor je is

Een gladde huid en body confidence: een dagje in de voetsporen van Vanessa aka @thewildgirlblog

Onze complete gids van zomerse pop-up shops in Knokke