3 redenen om te zwichten voor mascara Lash Paradise van L’Oréal Paris

Gepubliceerd op 21 juni 2021 door ELLE Partner
3 redenen om te zwichten voor mascara Lash Paradise van L’Oréal ParisL'Oréal

Eindeloos lange wimpers en een intens volume voor prachtige hertenogen. En dat zonder uren voor de spiegel hoeven te staan om dikke lagen mascara bovenop elkaar aan te brengen. Wie droomt er niet van? En guess what? Het ziet ernaar uit dat we een mascara hebben gevonden die onze wildste dromen overtreft ...

Make-upfans, opgelet! Lash Paradise, de cultmascara van L'Oréal Paris, kreeg een zalige make-over met een supersexy verpakking in poederroze. En dat is nog niet alles ... De ster onder de mascara’s scoort ook huizenhoog met zijn nieuwe, verbeterde formule voor nog goddelijker wimpers. De nieuwe versie is namelijk verrijkt met oliën, en ook het borsteltje is aangepast voor een maximaal effect met amper één laag. Een match made in heaven!

1/ Fenomenaal volume

Volumineuze wimpers hebben zonder vals te spelen met fake exemplaren is niet mogelijk, denk je? Think again. Lash Paradise biedt instantvolume in een oogwenk! En je hoeft ons niet op ons woord te geloven: van de 124 vrouwen die werden ondervraagd nadat ze mascara Lash Paradise 8 weken hadden uitgetest, vond 93% dat hun wimpers intenser en volumineuzer waren.

Hoe gebruik je de mascara nu? Breng eerst een laagje Lash Paradise Primer aan. Geef daarna het volume een boost met mascara Lash Paradise. Een tip van de professional? “Strijk met het borsteltje tot aan de wortel van de wimpers om zo de illusie van een eyeliner te creëren en je blik nog intenser te maken”, zegt Val Garland, Global Makeup Artist voor L'Oréal Paris.

2/ Paradijslijke lengte

Altijd al gedroomd van hemelse wimpers? Zet de mascara van Lash Paradise dan meteen op je boodschappenlijstje! De goddelijke mascara is ontworpen om de wimpers met elke streek van het borsteltje nog hemelser te maken. Bij instrumentele tests werd inderdaad een verlengingseffect van +98% gemeten. #Goals. Toch?

3/ Ultrazachte formule die je moeiteloos aanbrengt

Lash Paradise Mascara glijdt soepel over de wimpers en laat zich dus op een aangename, moeiteloze manier aanbrengen. Het geheim? Een ultrazachte formule met een goddelijke mix: castorolie, verzachtend korenbloemwater en voedende rozenolie. Een powertrio dat je wimpers verzorgt en ze onmiddellijk volume geeft. En dankzij het borsteltje, dat verbeterd werd om het aanbrengen nog makkelijker te maken, hoef je maar één laag aan te brengen. Last but not least: zelfs gevoelige ogen kunnen genieten van de magie van Lash Paradise!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met L'Oréal Paris.
L'Oréal Paris

LEES OOK:

WECANDANCE strijkt de hele zomer neer in Zeebrugge
Hotspots: onze favoriete adresjes om eten af te halen in Knokke-Heist
Zo krijg je mooie wimpers zonder mascara