Kleurige horloges: de trend voor deze lente

Geüpdatet op 10 mei 2021 door ELLE Partner
Kleurige horloges: de trend voor deze lente

Het Huis Michel Herbelin is een Frans horlogeatelier dat in 1947 werd opgericht. Hun vakmanschap en in Frankrijk vervaardigde meesterwerkjes verwierven intussen wereldwijde faam. Wij zijn gek op: Het model Antarès, met de nieuwe collecties inwisselbare "Pep’s Chic"- en "Urban Jungle"-polsbanden. 

"Made in France"

De Michel Herbelin-horloges worden allemaal met de hand gemaakt en ondergaan een strenge controle. Dat gebeurt in het atelier in Frankrijk, de kwaliteitswaarborg van het huis. 

Volgens de CEO Pierre-Michel Herbelin schuilt het geheim van het horlogeatelier Michel Herbelin in het "uitwerken van de kleinste details, van het ontwerp tot de assemblage, om tot een perfecte en volmaakte elegantie te komen". Dit prestigieuze merk staat ook voor een familieverhaal, waarbij vakmanschap en passie van vader op zoon worden doorgegeven, al drie generaties lang.  

Antarès, het iconische model

Het horloge Antarès is een symbolisch model, het is de perfecte belichaming van de Franse elegantie. Het heeft een gepatenteerd systeem om de polsbandjes te vervangen, zodat je de stijl van je horloge "met één enkele klik" kunt aanpassen. Dankzij dit innovatieve systeem kies je een wijzerplaat ("steel edition", "golden edition" of "black edition") en een armband. En voilà, je gepersonaliseerde set is klaar. Daarna kun je de polsband vervangen al naargelang je outfit en mood. Dit personaliseerbare concept van Atelier Antarès is uniek, net zoals ook vrouwen dat zijn. 

Voor de inwisselbare polsbandjes kies je uit een brede waaier aan ontwerpen en materialen. Met stalen maaswerk, in leer met enkele of dubbele omslag... De polsbanden van de Antarès-collectie blijven verbazen. De inwisselbare leren bandjes zijn soepel en handgenaaid met sierstiksel. Ze zijn afgewerkt met een gesp met het acroniem van Michel Herbelin. Alle Antarès-polsbanden zijn gemaakt van echt leer uit Franse en Italiaanse leerlooierijen. 

"Urban Jungle" en "Pep’s Chic"

Er zijn nu ook polsbanden met exclusieve nieuwe kleuren: de tropische en levendige tinten geven je horloge een opgewekte look. Trendy kleuren om je lente- en zomerlook op te fleuren.

michelherbelin

Personaliseer je horloge hier!

De collectie "Urban Jungle" is verkrijgbaar in een pallet van schakeringen. De beige- en groene tinten laten je dromen van de natuur, net zoals de kleuren avocado, droge aarde of woud. "Jungle Urban" prijkt aan je pols als een betrouwbare liaan. "Pep’s Chic" is dan weer de nieuwkomer van het Huis. Dit bandje heeft hetzelfde effect als de eerste zonnestralen die met hun gele en oranje tinten warmte en vitaliteit schenken. Het horloge Antarès van Michel Herbelin kan bogen op bijna 75 jaar Frans vakmanschap. Zijn prijs is correct, zeker gezien de zorg voor detail, en zal je meteen verleiden.

Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met Michel Herbelin.
www.michel-herbelin.com 

Lees meer:

Dit duurzame Antwerpse juwelenlabel is onze nieuwe jewelry crush

ELNA: verfijnde en minimalistische haarjuwelen made in Belgium

Ontdek: 6 Vintagewinkels in Antwerpen