Geniaal: bel je eenzame huisdier op met dit gadget

Geüpdatet op 24 februari 2018 door Jolien
Geniaal: bel je eenzame huisdier op met dit gadget

Heb jij thuis een schattige viervoeter die vaak alleen is? Dan heb je dit gadget nodig!

Met een liefdevolle zoen of knuffel neem je iedere ochtend afscheid van je allertrouwste vriend. Overdag vraag je je meermaals af wat je huisdier al dan niet aan het uitspoken is. Wel, voor alle nieuwsgierige baasjes die hun pluizige schattigaard maar moeilijk kunnen missen, is er nu groot nieuws!

PetChatz is een toestel waarmee je je hond of kat kan opbellen. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone en internet. Bevestig de PetChatz op ooghoogte van je huisdier en vul het bakje onderin met z'n lievelingssnoepjes. Wanneer jij even wil weten hoe het met je viervoeter gaat, bel je hem of haar op en kunnen jullie een momentje delen. Wat het nòg leuker maakt, is dat niet alleen jij je hond of kat ziet maar zij ook jou. Eigenlijk een beetje zoals skypen maar dan met een dier. Gebeurt er iets grappig? Dan kan je het filmpje opslaan en er later nog eens goed om lachen!

Maar dat is niet alles...

De PetChatz heeft nog allerlei andere handige snufjes waarvan je mond zal openvallen! Zo heeft hij een 'motion' en 'noise detector' die eigenaardige bewegingen of geluiden opvangt. Wanneer dit gebeurt, krijg jij een mailtje in je mailbox waardoor je weet dat het tijd is om een kijkje te nemen. Daarnaast kan jij beslissen wanneer je huisdier een lekker snoepje verdient en bevat het toestel aromatherapie waardoor je je lieveling op z'n gemak kan stellen. Voor zij die een hond hebben, is er ook 'Dog TV'. Deze zender zendt 24/7 hondvriendelijke programma's uit waardoor je doggy een hele dag ge-entertaind wordt. Als kers op de taart kunnen de goed geschoolde hondjes ook zélf naar jou bellen! Leer hen aan hoe je de afstandsbediening gebruikt en laat je huisdier zelf beslissen wanneer hij/zij een verzetje nodig heeft.

Al helemaal overtuigd van dit geweldige toestel? Dan heb je de basis PetChatz voor €174! Vind je dat te duur? Vraag dan aan je baas of je je hond mee naar het werk mag nemen, net zoals wij!

Lees ook: Deze Londense bar is de gedroomde locatie voor hondenliefhebbers