Deze Londense bar is de gedroomde locatie voor hondenliefhebbers

Geüpdatet op 20 april 2022 door Maxine Detaellenaere
Deze Londense bar is de gedroomde locatie voor hondenliefhebbers

 

Afficionado's van 's mans beste vriend, rep je naar Londen! Want volgende maand opent het mopshondencafé Pugs and Pals in de Britse hoofdstad. 

Ben je om een of andere duistere reden zelf geen eigenaar van een schattige viervoeter, maar heb je dierenliefde te over? Dan kan je vanaf december terecht in een regelrecht pug café.

hondencafe

Wat staat er op de kaart? Je kan er samen met je mopshond terecht voor puggilicious cupcakes, puggachinos en pugcktails. Ook zullen er regelmatig mopshondgerelateerde evenementen plaatsvinden. Een toegangskaartje kost je 10 pond. Breng je je harige vriend mee, dan halveert de prijs.

Praktisch:
Shop 7, Dray Walk
91, Bricklane, E1 6QL
Londen, UK
pugsandpals.co.uk

Le Waf

Zoek je het liever iets dichter bij huis? In het Franse Lille, net over de Belgische grens, kun je een koffietje gaan drinken in Le Waf, het eerste hondencafé van Europa. Bij aankomst word je begroet door een negental kwispelstaartende honden.

Praktisch:
Rue de la Barre 57
Lille, Frankrijk
lewaf.fr

hondencafe kattencafe

Dreamcatchers

Altijd al hardcore Team Kat geweest? Geen nood, in eigen land kan terecht in het  kattencafé DreamCATchers. Val je als een blok voor een van de poezelige bewoners, dan kan je deze ook adopteren en zo een gelukkige thuis bezorgen.

Praktisch:
Schepenhuisstraat 17
9000 Gent
wearedreamcatchers.be

 

LEES OOK: De 10 coolste dieren van eigen bodem