We love: Pat McGrath Labs komt eindelijk naar België

Geüpdatet op 23 april 2021 door Lore Ginneberge
We love: Pat McGrath Labs komt eindelijk naar BelgiëPat McGrath

Een van de meest geroemde beautylijnen aller tijden komt eindelijk naar België! Vanaf mei ligt de collectie van Pat McGrath Labs in de (digitale) rekken van ICI PARIS XL.

Er zijn van die merken waar niemand een slecht woord over kwijt kan (zeldzaam in de beautywereld), en de make-upcollectie van Pat McGrath is daar een van. Zes jaar geleden - lang voor de hype - richtte de Afro-Amerikaanse make-upartiest haar gelijknamige label op na meer dan twintig jaar ervaring in de bizz. Seizoen na seizoen werkt Pat McGrath immers artistieke concepten uit voor meer dan zestig haute couture- en prêt-à-portershows tijdens de Fashion Weeks.

Pat Mcgrath

McGraths lijn weerspiegelt die creatieve drive en combineert dat met vernieuwende producten. Zo was er de GOLD 001, McGraths allereerste product, dat in 2015 in een recordtijd uitverkocht raakte na de aankondiging op sociale media. Sindsdien blijft de artieste doorgegaan met het uitbrengen van inspirerende producten die de grenzen van schoonheid verleggen. En dan hebben we het nog niet gehad over de sublieme verpakkingen...

De Pat McGrath-collectie

De collectie omvat onder meer de legendarische matte lipsticks, maar ook het volledig nieuwe Divine Rose II-gamma. Daarin vind je bijvoorbeeld het MOTHERSHIP VIII: Divine Rose II oogpalet met supergepigmenteerde tinten, net als hoogstaande lipsticks, highlighter en potloden.

PAt McGrath labs
MOTHERSHIP VIII: Divine Rose II oogpalet

 

Pat McGrath Labs is vanaf 7 mei verkrijgbaar op de webshop van ICI PARIS XL en vanaf juni in geselecteerde vestigingen.