TUTORIAL: flawless skin en een sprekende oogmake-uplook voor de zomer

Geüpdatet op 20 april 2022 door Marie-Noëlle Vekemans en Lore Ginneberge
TUTORIAL: flawless skin en een sprekende oogmake-uplook voor de zomerJustin Paquay

Deze zomer dromen we van een professioneel ogende make-up die de huid perfectioneert, kleine imperfecties wegwerkt en de teint egaliseert. En om het af te maken: een oogmake-uplook die je blik laat spreken. Ook op jouw verlanglijstje? Ontdek onze beauty tutorial!

We kunnen het niet genoeg herhalen: een stralende teint is de basis voor een geslaagde make-uplook. Wanneer de huid dat tikje egaler wordt gemaakt, zie je er fris en gezond uit. In de zomer, zeker met de hitte van de laatste jaren, geven we over het algemeen de voorkeur aan producten met een vloeibare, lichte textuur die eruitzien als een tweede huid. Maar het combineren van dekking en transparantie kan een hele uitdaging zijn...

Om je te helpen richting die vlekkeloze teint lanceert Dior dit seizoen een nieuwigheid: de Face & Body Powder-No-Powder uit de Dior Backstage collectie. Een musthave!

DIOR
DIOR

Shop hier

Mathieu de Mayer, visagist bij Dior Makeup: "Dit poeder is een echte revolutie in de wereld van make-up. Poeder is een essentieel product in een make-uproutine, maar ziet er al snel te zwaar of te dof uit. Dat is het verschil met Face & Body Powder-No-Powder; het is ultrafijn met geconcentreerde pigmenten die onvolmaaktheden op alle huidtypes vervagen. Het geeft een matte afwerking terwijl het het licht vangt. Dankzij dit produc krijg je geen doffe of  'vlakke' teint meer."

De Dior Backstage producten zijn ideaal voor vrouwen on the go, want multifunctioneel en makkelijk aan te brengen. Van natuurlijk (bijna) onzichtbaar tot verfijnd glamoureus, de make-up kan naar wens worden aangepast. Face & Body Powder-No-Powder (verkrijgbaar in 10 tinten) is ook geschikt voor mannen die op zoek zijn naar een egale, matte teint zonder de zichtbare aanwezigheid van make-up.

"Het poeder kan alleen worden gebruikt, als een bronzer, of als een contouring tool (als je de donkerste tint kiest). Het kan ook perfect als aanvulling op de Dior Backstage Face & Body Foundation die beschikbaar is in maar liefst veertig tinten".

Hoe krijg je een vlekkeloze teint en sprekende ogen?

beautytutorial
Justin Paquay

1. Begin met het aanbrengen van de Face & Body Primer Universal 001. Dit product egaliseert de teint. Breng aan met de vinger of met een penseel.

beauty tutorial
DIOR

Shop hier

2. Breng vervolgens de Forever Skin Correct Concealer aan die, zoals de naam al zegt, donkere kringen corrigeert en huidplooitjes, de kin en het gebied tussen de ogen opheldert, waar foundation niet nodig is als je een natuurlijk resultaat wilt. Een andere optie, voor een meer gesofisticeerde make-up, is de Dior Backstage Face and Body Foundation.

beauty tutorial dior
DIOR

Shop hier

3. Om de teint te fixeren breng je je make-up met de nieuwe Face Brush N°18 aan, geïnspireerd op Japanse borstels. Deze tool is even belangrijk als een goed product, het maakt het mogelijk een natuurlijke finish te verkrijgen, als een tweede huid, met heel weinig product. Ideaal om de nieuwe Face & Body Powder-No-Powder over het hele lichaam en gezicht mee aan te brengen.

DIOR
DIOR

Shop hier

4. De volgende stap is het aanbrengen van de Diorshow Pump'N'Brow die een super natuurlijk en verzorgd resultaat geeft. Het is gemakkelijk in gebruik; gewoon de haartjes naar boven borstelen en indien nodig kan je het resultaat bijwerken met een wenkbrauwpoeder.

DIOR
DIOR

Shop hier

5. Voor de oogmake-up biedt het nieuwe, ultra-gepigmenteerde Rosewood Eyeshadow Palette een gemakkelijk aan te brengen kleurencombinatie. Het complementeert groene en bruine ogen op een spectaculaire manier en is verrassend veelzijdig.

DIOR

Shop hier

6. Voor de mascara gebruiken we Diorshow Iconic Overcurl, voor een krullend en verlengend resultaat. Deze mascara is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke look en vollere, sterkere wimpers.

DIOR

Shop hier

7. Stift je lippen royaal met de Dior Addict Lip Glow Oil om ze voller te maken, subtiel te accentueren en ze een glanzende, superfrisse uitstraling te geven.

Shop hier

8. Tot slot fixereer je de make-up met de nieuwe Dior Forever Perfect Fix, de eerste mist van Dior met drievoudige werking: langhoudend, fixeert de make-up en hydrateert onmiddellijk, allemaal in één sprits. De microdiffusie van de gezichtsmist creëert een sluier van verfrissing op de huid en zorgt ervoor dat de make-up langer blijft zitten zonder de kleur te veranderen. Resultaat? Jouw make-up blijft fris en flawless!

DIOR

Shop hier

Deze video werd opgenomen in de suites van een van de mooiste hotels in Brussel. Dank aan het Steigenberger Wiltcher's hotel voor de hartelijke ontvangst.

MEER BEAUTYTIPS:

Zo ben je in 5 minuten klaar voor een videomeeting

Met dit simpele trucje blijft je highlighter beter zitten