Win een abonnement van drie maanden voor het filmplatform Sooner

Gepubliceerd op 19 februari 2021 door ELLE Partner
ELLE x Sooner

Zin om de parels van het witte doek thuis te bekijken? Doe mee aan onze wedstrijd en sleep een Premium abonnement van drie maanden in de wacht

Voor bioscoopliefhebbers en iedereen die graag een filmpje meepikt! Sooner is een video on demand-platform met duizenden films. Je vindt er zowel de nieuwste producties als onvergetelijke klassiekers, elke week aangevuld door nieuwe programma's. Films die op de belangrijkste festivals zijn bekroond, grote cinemaklassiekers, internationale documentaires, auteursfilms, animatiefilms... Je vindt alle genres op één plek en geniet van een unieke en gevarieerde cinemaervaring, ver weg van de gebruikelijke blockbusters. Je krijgt zin om je gewoontes te doorbreken en een uitgebreide waaier aan producties uit alle uithoeken van de wereld te ontdekken. Kortom, het beste van de wereldcinema, waar en wanneer je maar wilt!

Sooner werkt met vier abonnementformules - maandelijks of jaarlijks - maar je kunt ook een film naar keuze huren (van € 2,99 tot € 4,99) of via een regressief tarief kopen. Het Premiumabonnement voor 14,99 €/maand is de beste manier om van de enorme waaier aan films te profiteren. Je krijgt immers toegang tot de volledig catalogus en ontvangt er elke maand nog eens drie ‘tickets’ voor de laatste nieuwe films bovenop. Het platform is via Airplay bereikbaar op smartphone en tablet, en op Smart TV.

Is dit iets voor jou? Sooner biedt honderd lezeressen de mogelijkheid om drie maanden lang van een Premiumabonnement te genieten voor € 1/maand in plaats van € 14,99/maand. De gedroomde gelegenheid om duizenden films uit de hele wereld te ontdekken.

Deelnemen? Beantwoord de volgend vraag en waag je kans:

Lees ook: 

Sooner: een nieuwe bioscoopervaring bij jou thuis

Hoe kan je je immuniteit versterken met natuurlijke geneeskunde?

R hotel experiences: de ideale plek om te herbronnen in de Ardennen