Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 18 tot 24 januari

Gepubliceerd op 18 januari 2021 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 18 tot 24 januari

Een nieuw jaar, een nieuwe start... Wat staat er in de sterren geschreven voor jouw derde weekhoroscoop van 2021?

Ram: 19 maart tot 20 april

Je gaat door een actieve fase in je leven. Ideeën borrelen op, maar je zult prioriteiten moeten stellen zodat je doelstellingen duidelijk blijven. Je succes zal pas zichtbaar zijn aan het einde van de rit die jij hebt besloten te volgen. Kijk recht vooruit!

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Mars en Uranus staan momenteel aan de sterrenhemel in Stier, dat belooft een actieve, energieke periode te worden! Wees echter voorzichtig met deze energieboost, want ongeduld zal je parten spelen. Wijk niet af van je pad en je doelen. De steun van de planeet Venus nodigt je uit om je van je meest charmante kant te tonen.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Mercurius, jouw favoriete planeet, heeft een positieve impact op Tweeling deze week: een vlottere communicatie en een gevoel van contact zal deuren voor je openen. En aangezien goed nieuws nooit alleen komt, denk eraan dat Jupiter, de planeet van het geluk, vastbesloten lijkt om je een stevige boost te geven tot half mei; ideaal om snel je glimlach terug te krijgen.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De oppositie met Venus maakt je vatbaar voor ergernissen, maar de positieve invloed van de planeet van de actie (Mars) geeft je de energie om oplossingen te zoeken. Je hebt je lot zelf in handen kreeft, alleen jij kan veranderingen op gang brengen.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Op dit moment staan verschillende planeten in tegengesteld teken Waterman. Wat betekent dit voor jou? Focus deze week meer op luisteren dan op handelen, en denk na over je huidige (romantische) relaties en wat ze voor jou betekenen.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Venus en Mars geven je positieve vibes in de liefde, en nodigen uit om actie te ondernemen. Niet alleen in de liefde, maar in het algemeen zou het niet slecht zijn om kuis te houden, letterlijk en figuurlijk, in je dagelijkse routine en je relaties.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De planeten staan gunstig deze week. Neem het initiatief, laat jezelf zien en het zal niet lang meer duren voordat al die moeite terugkomt. Soms is er niet veel nodig om de weegschaal in je voordeel te kantelen. Een snufje vastberadenheid en een dosis wilskracht zullen je vooruithelpen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De planeten zorgen voor spanningen aan de sterrenhemel. Vermijd spanningen en stel je niet al te scherp op. Tegelijkertijd voel je je wel in je element op vlak van liefde, probeer daar steun uit te halen. Durf je kwetsbaar opstellen!

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De planeten hebben niets dan goeds voor jou in petto. Maak daar dus gebruik van door je talenten ten volle te etaleren aan de buitenwereld. Druk je wensen uit, kom uit je schulp, neem initiatief. Zoek naar signalen, naar kleine tekenen van geluk, en vergeet niet om dat te delen met iedereen die jou lief heeft.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De conjunctie tussen de zon en pluto in het derde decanaat (10 tot 19 januari) luidt zowel een feestperiode in als het einde van de zware en vermoeiende cyclus die je de afgelopen maanden hebt meegemaakt. Hoe zit het met de eerste twee decanaten? De passage van Venus zorgt voor liefde en geluk op alle niveaus.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Gelukkige Verjaardag, Waterman! Op dinsdag begint jouw seizoen - het universum wil je persoonlijke, relationele en professionele dromen waarmaken! Een emotionele Mars-Uranus conjunctie in Stier op woensdag inspireert je om je gevoelens te delen, en een Zon-Saturnus conjunctie op zondag nodigt je uit om op lange termijn te denken.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Je bent vol enthousiasme om nieuwe relaties aan te gaan. Je benadert de komende periode met optimisme! Probeer deze joie de vivre te koesteren, want een positieve houding trekt nog meer geluk aan. Neem de tijd om jezelf emotioneel te voeden met betekenisvolle uitwisselingen, en wees alert voor de behoeften van anderen.