Win een Olfae® verstuiver met essentiële oliën

Gepubliceerd op 1 december 2020 door ELLE Partner

Wedstrijd Olfae Arkopharma

 

Olfactotherapie. Zegt deze term jou iets? Dit is een natuurwetenschap die de invloed van geuren op onze emoties en gedrag benadrukt.

Het limbisch systeem, bevindt zich in onze hersenen en wordt geactiveerd door miljoenen neuronen en de 400 olfactorische receptoren in onze neus. Ze is verantwoordelijk voor onze emoties en ons plezier.

 

Olfae®

Daarom hebben de farmaceutische laboratoria van Arkopharma het Olfae® assortiment ontwikkeld. De reeks biedt een micro-verstuiving met meer dan 50 voorgeprogrammeerde diffusiemogelijkheden, te gebruiken met een reeks hoogwaardige, geconcentreerde essentiële bio-oliën. Deze verstuiver is gebaseerd op de nieuwste technologie: micro-verstuiving. De diffusie is puur en direct uit het flesje, zonder water of warmte, en behoudt zo 100% van de olfactorische voordelen en actieve bestanddelen van de essentiële oliën, die ook langer werken.

Essentiële oliën

Deze sterk geconcentreerde, natuurlijke essentiële oliën richten zich op de geur voor een nieuwe therapeutische en zintuiglijke ervaring: ze kalmeren, verkwikken, bevrijden en reguleren... Het reukvermogen heeft eigenlijk superkrachten en vele voordelen voor ons welzijn. Olfae® essentiële oliën zorgen onder meer voor ontspanning en een goede nachtrust, geven vitaliteit, kalmeren de luchtwegen, reinigen de atmosfeer, enz.
De oliën Slaap en Ontspanning hebben een structuur volgens de olfactorische piramide en stimuleren je olfactorische receptoren maximaal. Dit zowel snel als duurzaam en op het juiste moment.

Herontdek dankzij Olfae® Slaap een moment van welzijn en ontspanning en geniet van een goede nachtrust. Daarnaast zal Olfae® Ontspanning er voor zorgen dat je helemaal tot rust komt.

Waag je kans en ervaar een moment van welzijn en ontspanning met de Olfae verstuiver als ook twee BIO essentiële oliën van Arkopharma.