Win een gepersonaliseerd make-up pakket van PUNE

Geüpdatet op 1 december 2020 door ELLE Partner

wedstrijd make-up PUNE

Wil jij dit jaar met een feestelijke make-up aan het kerstdiner zitten of ben je meer opzoek naar een oogschaduw die écht matcht met je ogen? Lees snel verder.

 

Kan jouw make-up verzameling wel wat nieuwe producten gebruiken? Dan is dit echt iets voor jou!
PUNE cosmetics geeft namelijk twee gepersonaliseerde make-up pakketten weg ter waarde van 250 euro. De PUNE visagisten zullen aan de hand van jouw huidtype en gezichtsvorm de twee winnaars voorzien van volledige make-up. Laat ons weten waarom jij dit verdient via onderstaand formulier.

OVER PUNE

Maak kennis met PUNE. Make-up om te kussen. Ontstaan uit liefde voor het Maastrichtste soigneren. Een volledige, easy-to-use make-up lijn. Ontwikkelt door topvisagisten voor de moderne en stijlvolle vrouw. Het team van PUNE gelooft in de kracht van de professional die samen met jou de juiste make-up selecteert. Een hoogwaardig assortiment waarmee iedere dag de perfecte look gecreëerd kan worden. Van een basis dagmake-up tot een elegante avondlook, een kleurenpallet met een Maastrichts gevoel.
Pune make-up
PUNE
Zin om een  nieuwe kerstlook uit te proberen ? Waag je kans en wie weet win jij een gepersonaliseerd make-up pakket van PUNE. Beantwoord hiervoor de volgende vraag:

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met PUNE.

 

Lees ook: