Wedstrijd: Sla voldoende 100% plantaardige vitamines in!

Gepubliceerd op 23 oktober 2020 door ELLE Partner

 

Ontdek de kracht van 100% plantaardige vitamines die beter door het lichaam worden opgenomen, vind zo je vitaliteit terug en stimuleer je natuurlijke afweer met ArkoVital van de laboratoria Arkopharma.

In deze tijd van het jaar wordt ons lichaam belast door de vele virussen en ziektes die ons omringen. Het is van primair belang dat we de juiste maatregelen nemen om de verspreiding ervan te voorkomen en dat we ons lichaam helpen externe agressies te weerstaan door ons immuunsysteem en onze natuurlijke afweer te versterken.

De laboratoria Arkopharma - gespecialiseerd in natuurgeneeskunde en Europees leider in voedingssupplementen op basis van natuurlijke producten - bieden een selectie natuurlijke vitamines aan die gericht zijn op het versterken van je natuurlijke afweer en je weerstand in deze delicate periode.

ArkoVital Pure Energy

Maak je keuze uit natuurlijke vitamines!

Ontdek een nieuw gevoel van vitaliteit (gevoeld door 75% van de gebruikers) dankzij ArkoVital Pure Energy. 100% natuurlijke vitamines, een complex van 9 vitamines en 5 mineralen die exclusief uit fruit en planten worden verkregen, zonder chemische ingrediënten en zonder toevoeging van kunstmatige vitamines.

Voedingssupplement. Enkel voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Adviesverkoopprijs: € 20,20 CNK: 3456-951 - 30 tabletten.
Voedingssupplement. Enkel voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Adviesverkoopprijs: € 20,20 CNK: 3456-951 - 30 tabletten.

 

ArkoVital Pure Energy Immuno Plus

Geef je immuunsysteem een natuurlijke boost

ArkoVital Pure Energy Immuno Plus wordt speciaal aanbevolen om je immuunsysteem op een natuurlijke wijze te stimuleren en je vitaliteit te behouden, dankzij 10 vitamines en 5 mineralen van 100% plantaardige oorsprong, Echinacea, bèta-glucanen en Baobab.

Arkovital Immunoplus
Enkel voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Adviesverkoopprijs: € 22,35 CNK: 3945-144 - 30 tabletten

ArkoVital Acerola 1000, rijk aan vitamines C

Versterk en stimuleer je lichaam

ArkoVital Acerola 1000 is vervaardigd van natuurlijke acerolabessen en heeft een dubbele functie, zowel versterkend als stimulerend. Het helpt om vermoeidheid te verminderen en draagt bij aan de goede werking van het immuunsysteem. Dankzij zijn formule die voor 100% van plantaardige en biologische oorsprong is, zonder chemische ingrediënten en zonder de toevoeging van kunstmatige vitamines, zorgt ArkoVital Acerola 1000 voor een betere herkenning en opname van vitamine C door het lichaam. Beschikbaar in een kauwtablet, met de heerlijke smaak van rood fruit, geeft het je dagelijks een flinke portie veerkracht!

Enkel voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Ook geschikt voor zwangere vrouwen. Adviesverkoopprijs: € 13,80 CNK: 2227-197-30 tabletten
Enkel voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Ook geschikt voor zwangere vrouwen. Adviesverkoopprijs: € 13,80 CNK: 2227-2227-197 - 30 tabletten

Doe mee aan onze wedstrijd en win 3 ArkoVital-producten. Beantwoord hiervoor de volgende vraag:

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Arkopharma.
www.arkopharma.com

Lees ook:
3 natuurlijke tips voor een betere slaap ondanks stress
Met deze 15 producten voorkom je gebarsten lippen tijdens koudere dagen
Dit make-up merk maakt beautyproducten met koffie