We Love: & Other Stories lanceert nieuwe vegan beautylijn

Gepubliceerd op 31 augustus 2020 door Lore Ginneberge
We Love: & Other Stories lanceert nieuwe vegan beautylijn& Other Stories

Ook de Zweedse keten & Other Stories gaat dit najaar volledig voor vegan. Met de nieuwe beautylijn wilt het label luxueuze natuurlijke verzorgingsproducten toegankelijk maken.

Vegan verzorging

De negen verschillende producten zijn verkrijgbaar in drie geuren. Ze zijn stuk voor stuk geregistreerd bij de Vegan Society en samengesteld met een maximum aantal ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Bovendien zijn alle flacons gemaakt uit gerecycleerd plastic. Net zoals de nieuwe wasproducten van & Other Stories is ook voor deze verzorgingslijn op basis van haver. Samen met katoenzaad zorgen deze formules voor een zachte, verzorgde huid. Het parfum is dan weer volledig geïnspireerd op Stockholm, verwacht je dus aan een minimalistische skin scent die past bij elk seizoen.

De producten

De collectie bestaat uit enkele onmisbare basics: een bodylotion, een scrub, een handcrème... en dat in drie verschillende geuren. Onze favoriet? De douche-olie in de warme HUMLEGÅRDEN-geur en de onmisbare handcrème, echte musthaves voor dit najaar.

other stories
Shower oil, & Other Stories, €15

Shop hier

handcrème other stories vegan beauty
Handcrème, & Other Stories, €12

Shop hier