Hotspot: Anastasia Beverly Hills opent pop-up in Maasmechelen Village

Gepubliceerd op 5 augustus 2020 door Marie Pauwels en ELLE België
Hotspot: Anastasia Beverly Hills opent pop-up in Maasmechelen VillageInstagram: @anastasiabeverlyhills

Beautyliefhebbers opgelet: het merk dat bekend staat voor haar iconische wenkbrauwproducten strijkt eindelijk neer in België!

Het is momenteel de enigste flagship store van Anastasia Beverly Hills in heel ons land (zelfs in Europa!), hij is 66m2 groot en bevindt zich in Maasmechelen Village. Als je al langer een Renaissance palette of Brow Kit wilde bemachtigen, is je moment dus eindelijk aangebroken. In de winkel zijn make-up adviseurs aanwezig die je professioneel advies kunnen geven en in de rekken ligt een groot productaanbod, van de Norvina collectie tot de Body Shimmer Oil... dat alles met minstens 33% korting. Krijgen we je al warm?

Even een kleine introductie voor zij die Anastasia Beverly Hills niet kennen: het begon allemaal in het begin van de jaren 90, toen de Roemeense Anastasia Soare naar Amerika kwam om haar dromen waar te maken. Ze werkte als schoonheidsspecialiste en was ervan overtuigd dat wenkbrauwen iemands gezicht compleet konden veranderen, een revolutionair idee in een tijdperk waarin het mode was om extreem dunne wenkies te hebben. Toch ontdekten celebrities als Cindy Crowford en de Kardashians haar al snel, wat in 1997 leidde tot de lancering van Anastasia Beverly Hills. Fast forward naar 23 jaar later: het is nu één van de meest besproken en bejubelde make-up merken ter wereld, met 20 miljoen volgers op Instagram (ter referentie, Mac Cosmetics heeft er zo'n 76000).

Als je zelf wil ontdekken of dit label de hype waard is, kan je de pop-upwinkel nog tot 4 oktober gaan bezoeken in Maasmechelen Village.

Maasmechelen Village is van maandag tot donderdag geopend van 10 tot 19u en op zaterdag en zondag van 10 tot 20u.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) op