De interieur musthaves van de redactie

Geüpdatet op 3 juni 2020 door ELLE Partner
De interieur musthaves van de redactie

Op zoek naar een nieuwe, future-proof maar tijdloze toets voor je interieur boordevol knipogen naar de jaren ‘80? Bij Zuiver vind je sowieso je gading om terug verliefd te worden op je interieur.

Het design van morgen voor het interieur van vandaag: de filosofie van het Nederlandse Zuiver is simpel. Of Zuiver, zo je wil. Haar one-stop interieurcollectie maakt het een plezier om thuis te blijven en verovert langzaam maar zeker de harten van meer dan 80 landen.

Het hart van onze redactie? Dat hebben ze al lang veroverd. Dankzij een unieke combinatie van nostalgische vormen en materialen met een origineel en toekomstgericht design wist Zuiver een bijzonder futuristische en pure stijl te creëren. Invloeden uit de jaren 80, materialen als terrazzo, walnoot en gehard glas, grote geometrische vormen en veel zachte kleuren: de kenmerkende elementen komen allemaal terug in de nieuwe lente- en zomercollectie. We stelden alvast een must-have lijstje samen. Wat prijkt er binnenkort in jouw woonkamer?

Kussens, vaas en tapijten

Geometrische patronen, strakke lijnen en zachte kleuren: het oog van de kenner zit hem in de details. Met deze kussens en tapijten geef je je interieur op een eenvoudige manier een vintage look die nog jaren meegaat. De prachtige Terrazzo vaas maakt het geheel helemaal een plaatje.

Lentecadeau van Zuiver

Bij een minimum aankoop van 150€ van Zuiver producten bij een van de geselecteerde winkels in België, die de nieuwe lente/zomer collectie verkopen, krijg je er een gratis Zuiver kussen bij ter waarde van 35€.

De promotie gaat van start op 28 april en loopt tot 31 juli 2020. Hoe werkt het ?

  1. Druk eerst op deze link en voltooi dan volgende stappen
  2. Laat uw email adres achter en ontvang een email met jouw unieke vouchercode.
  3. Koop voor €150 of meer aan Zuiver producten bij een van de deelnemende winkels in België tussen 28 april en 31 juli 2020. (Webshops nemen niet deel aan deze giveaway)
  4. Klik op de knop "get my free cushion"  op de Zuiver website en voer uw vouchercode in, upload uw kassabon en selecteer welk kussen u wilt.
  5. Zuiver stuurt jou het kussen op ! Makkelijk toch?!

 

Stoelen

De rugleuning ziet er wat uit als een old-school radio. Meer hebben we niet nodig om onvoorwaardelijk fan te zijn van dit tijdloze retrodesign, al zitten ze ook gewoon heeeerlijk comfortabel. Zet er nog een van de prachtig strakke Zuiver loungetafeltjes bij, en het is helemaal feest in je interieur.

Sofa’s en opbergkist

Over comfortabel zitten gesproken, wat denk je van deze nieuwe sofa’s van Zuiver? Onze mening: een nieuwe standaard voor retro-chic, punt. Van het uitermate zachte materiaal, de strakke lijnen en dat heerlijk praktische ingebouwde bijzettafeltje bij de Star Sofa krijgen we trouwens nooit genoeg. Wil je daarnaast nog een handige opbergkist voor je boeken of blu-rays? Check dan de nostalgische walnoten Barbier ook even!

Je merkt het: bij Elle zijn we alvast enorm fan van deze tijdloze interieurcollectie. Zie je graag wat concrete voorbeelden van Zuivere interieurs? Volg Zuiver dan zeker op Instagram: weten wat er Volg Zuiver op Instagram: @zuiver_

Lees ook:

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Zuiver.
www.zuiver.com