4 redenen om deel te nemen aan de Wings For Life World Run!

Geüpdatet op 10 maart 2020 door ELLE Partner
4 redenen om deel te nemen aan de Wings For Life World Run!

Zo’n 120.000 renners liepen vorig jaar samen 1.106.276 km tijdens de Wings For Life World Run. Genoeg om naar de maan te lopen en terug. 4 redenen waarom je dit jaar deze unieke loopwedstrijd op 3 mei 2020 aan het Atomium in Brussel niet mag missen.

1. De finish haalt jou in

De Wings For Life World Run is een originele wedstrijd: jij probeert niet de finish te halen, de finish haalt jou in. Het doel is namelijk zo ver mogelijk te raken vóór een virtuele catcher car op je app jou voorbijrijdt.

2. Je loopt door het park van Laken

Het parcours start aan het Atomium en brengt je door de prachtige tuinen van het Ossegempark en het Park van Laken. Raak je op 3 mei niet in Brussel? Dankzij de app kun je om het even waar deelnemen aan de wedstrijd!

3. Je neemt deel aan het grootste loopevent ter wereld

De run vindt plaats in alle landen, telkens op hetzelfde moment. We starten om 13 uur aan het Atomium in Brussel, dat betekent dat ze in Californië vroeg uit de veren moeten en ze in Australië pas ’s avonds aan de loopwedstrijd beginnen.

4. Je helpt anderen weer lopen

De opbrengst van het event gaat integraal naar het onderzoek naar ruggenmergletsels. Vorig jaar zette een patiënt na een doorbraak in het onderzoek bij de start zijn eerste stappen!

Wings For Life World Run, zondag 3 mei 2020 om 13 uur stipt aan het Atomium in Brussel. Deelnameprijs: 20 euro. Inschrijven via www.wingsforlifeworldrun.com of via de gratis app.

Lees ook : 

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Red Bull.
www.redbull.com