Hebben: de vegan nagellak van juwelenontwerpster Karolin Van Loon

Geüpdatet op 6 maart 2020 door Lore Ginneberge
Hebben: de vegan nagellak van juwelenontwerpster Karolin Van Loon

De Belgische juwelenontwerpster Karolin Van Loon viert het vijfjarig bestaan van haar merk met een collectie vegan nagellak.

De creaties van Karolin Van Loon bevatten zijn ontzettend herkenbaar door de mix van ruwe materialen en verfijnde diamanten. Echte statement juwelen die toch elegant ogen dankzij de delicate stenen die Van Loon uitkiest.

karolin van loon nagellak
© Marie Wynants 

Het zijn dan ook die stenen die de inspiratie vormden voor een unieke nagellakcollectie, genaamd ‘Les Couleurs de la Terre’. "Hiermee wil ik een ode brengen aan het bijzondere kleurenpalet van agaatstenen. Ik kijk nog steeds met verwondering naar deze stenen die miljoenen jaren geleden in onze aarde zijn ontstaan", aldus de ontwerpster.

karolin van loon
© Katie Merchant

De nagellakcollectie bestaat uit 8 natuurtinten, van koraal tot dieprood en zwart. Bovendien zijn de lakjes volledig vegan, hypoallergeen en 8-free (een lijst van schadelijke ingrediënten als formaldehyde).

karolin van loon
© Katie Merchant

 

De nagellakjes zijn te koop via de webshop en bij Renaissance in Antwerpen. Bij aankoop van een Karolin Van Loon-juweel krijg je er bovendien 3 kleurtjes naar keuze bij. Want een prachtige ring vraagt om matching nagels, toch?