Mango: 20 onweerstaanbare items voor deze lente

Geüpdatet op 28 februari 2020 door ELLE Partner
Mango: 20 onweerstaanbare items voor deze lente

Terwijl het mooie weer op zich laat wachten, hebben we voor jou uitgezocht hoe je de zon straks kan verwelkomen: met de nieuwe collectie van Mango.

Om onze garderobe op te fleuren blijft Mango surfen op de inspiratiegolven van de jaren 70, die al sinds eind 2019 op te merken waren, en dit seizoen nog meer in de verf gezet worden. Uit alle bloemenprints, strakke blazers, bohemian jurken en contrasterende accessoires hebben we voor jou onze 20 favorieten voor dit voorjaar geselecteerd.

DE INTIMITEIT VAN GEDEELDE MOMENTEN
Voor hun campagne plaatst het merk ook dit seizoen opnieuw de beroemde modefotograaf Glen Luchford achter de lens. Het concept "Shared Moments" ontvouwt zich als een rode draad in de Mexicaanse straten van Valladolid en Merida, waar we modellen Anna Ewers, Rebecca Leigh Longendyke en Vittoria Ceretti ontmoeten. Een girl gang aan de top die getuigt van intimiteit en samenzweerderigheid die ons jaloers maakt.

HET NATUURLIJKE NEEMT OVER
Mango heeft de nadruk op het natuurlijke gelegd en biedt ons een lente aan die we kunnen vullen met spontane, gedeelde momenten en mooie herinneringen. Naast de eenvoud en frisheid van de looks, is de collectie gemaakt van 100% duurzame stoffen, zoals katoen of gerecycleerde vezels. Natuurlijk, dus, vanbuiten en vanbinnen. Precies in lijn met de tijdsgeest.

1/ Stomende ROMANTIEK

Vloeiende materialen in poedertonen moderniseren de maxi-jurken. Er wordt een twist gegeven aan de romantische sfeer met deze Spartaanse schones die een glimp van zichzelf laten zien zodra een briesje de stof streelt. We maken de look af met deze rieten mand, om vol te laden met fruit, wilde bloemen of badhanddoeken.

2/ LIEFDE OP HET WITTE STRAND

Stel je voor: met roze wangen en haar verbleekt door de zon tref je de voorbereiding voor een cocktailfeestje met je voeten in het zand... Wat de look betreft gaan we voor sandalen met zeemansknopen, een ketting van schelpen, een gehaakte maxi-jurk en wervelende juwelen, die opgegraven lijken uit de bodem van de zee... Dit is zeker: het strand is niet ver weg.

3/ THAT 70’s WARMTE

Dit voorjaar wordt de broek (zeer) hoog gedragen en swingen de olifantenpijpen met gestreken vouw de pan uit. Hier vind je organische maar energieke tinten die rechtstreeks uit de mooiste interieurs van de jaren '70 lijken te komen: terracotta, aardbei en ecru. We koppelen deze retrolook met een Havana zonnebril met schildpadmotief, om het leven in sepia te zien, no matter wat.

4/ MANNELIJK-VROUWELIJK IS EEN HIT

We zwichten voor deze blazers en bijpassende vesten voor een mid-season look die gekleed maar ook casual oogt. We durven combinaties, overlappingen en gradaties van aangrenzende kleuren: rozig beige, terracotta en blonde tabak. De broekrok is een absolute must-have en biedt je de beste sporty-chic compromis.

5/ VRIJHEID IS BLIJHEID

Geen enkele lente ontsnapt eraan: de bloemenprints zijn terug. Pofmouwen, cache-coeurs met franjes… de bucolische kaart wordt grondig uitgespeeld, in totale look of in een kleine zogezegd onschuldige blouse...

Lees meer : 

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Mango.
www.mango.com