Feestoutfits: de perfecte stuks voor elke gelegenheid

Geüpdatet op 27 december 2019 door ELLE Partner
Feestoutfits: de perfecte stuks voor elke gelegenheid

Onze agenda voor deze eindejaarsperiode ziet er veelbelovend uit. De kerstdrink op het werk, gezellige familiefeesten, een vette nieuwjaarsparty en met het lief naar de kerstmarkt. Terwijl we alles inplannen, dromen we ook al van beeldige feestoutfits voor elk van deze gelegenheden. ELLE trok naar La Bottega in Hasselt en trok de mooiste feesttukken uit de rekken.

Waarom La Bottega? Met twee verdiepen is het een fashion walhalla vol schoenen, mode en accessoires. Meer dan 300 nationale en internationale labels wachten je op: Dries Van Noten, Baum und Pferdgarten, Gestuz, Munthe, Veja, Diadora, AGL, Fiamme, See by Chloe, Clio Goldbrenner en vele anderen. De huisstylist staat voor ons klaar en tipt de nieuwste stukken uit de collectie.

 

1/ Cocktails met de vriendinnen

Want soms eindig je toch op de dansvloer, hoewel je gezworen had om voor middernacht in bed te liggen. Oeps. Sexy, stijlvol en luchtig, en helemaal ons ding, deze Samsoe & Samsoe jumpsuit. Wedden dat alle vriendinnen groen zien van jaloezie bij het zien van wat er aan je arm hangt (naast je lief, uiteraard)? Deze Mieke Dierckx handtas is er eentje om te koesteren en halen we meteen uit het rek bij la Bottega.

 

2/ Kerstdrink op het werk

Stijlvol en sexy, maar net niet te. Want anders dondert Seppe van IT toch weer in je decolleté. Dit jurkje van Second Female is een pareltje dat je niet mag laten hangen. Ons oog valt ook meteen op de perfecte laarzen voor eronder: deze Lola Cruz taupe laarzen geven alle collega’s het nakijken. Tot volgend jaar!

 

3/ Op bezoek bij Bobonne

 

Klassiek met een twist, klinkt toch ideaal voor het familiefeestje bij Bobonne. De uitgelaten kreetjes in de paskamer van La Bottega zeggen genoeg. Kate Middelton zuigt een punt aan dit kleedje van Katerin Theys.

 

4/ Dagje kerstshoppen met je mama

La Bottega heeft alles in huis voor een heerlijk shopdagje: ronkende namen, een heerlijk lunchplekje en schuimende latté’s. Laat je verassen door de keuze van de huisstylisten. Wij vielen als een blok voor deze roestbruine laarsjes van Les Venues . Of wat dacht je van deze Kennel & Schmenger slangenleren grijze enkellaarsjes? Want eentje is geentje, toch?

 

5/ Showstopper op de eindejaarsconference

Tickets gekregen voor de cabaretier van het moment? Straal de hele avond lang in dit Lollys Laundry vestje met je bff/lief/mama/crush naast jou. Schrijd na de show door de foyer op deze prachtige Christian Wijnants enkellaarsjes. De tip van de huisstylist van La Bottega, en we geven haar 100% gelijk!

6/ Dineren op oudjaar

 

Maison Scotch veroverde al lang onze harten, en met dit blauwe jurkje laat je dat van je lief helemaal op hol slaan. En moest meneer in kwestie nog een cadeautip nodig hebben, Instagram dan even deze rode Clio Goldbrenner met #labottega. De must have voor 2020!

7/ NYE party

More is more, toch? Deze rok schreeuwt gewoon om een dansvloer, een stoet vriendinnen en evenveel flessen cava. Essentiel begrijpt de essentie van een goed feestje.

 

8/ Goed voornemens

Het mag wat pittiger, met een opvallende coupe. Een omschrijving de helemaal bij jou en je goede voornemens past. En bij deze rok van Munthe. Een hint van de styliste van La Bottega, die ons een zetje buiten onze comfort zone durft geven.

 

9/ Katerbrunch

1 januari, dat vraagt om zachte stoffen en comfy coupes. Deze broek van Zenggi is ideaal voor een gezellige brunchdate.

 

10 / Nieuwjaarsbrief lezen

Als het allerschattigste metekindje haar nieuwjaarsbief gaat voorlezen, trekt meter iets extra leuk en speels uit de kast. Momoni staat altijd hoog op ons verlanglijstje en deze broek gaat meteen richting kassa bij La Bottega.

 

11/ Weekendje kerstmarkten met het lief

Uiteraard kan je je warmen aan de stoere bast van je lief (en liters gluhwein), maar een extra warme en fashionable jas kan er altijd bij. Lekker zacht en met een niet alledaags kleurtje. Zo raakt je lief je zeker niet kwijt in de kerstdrukte.

Shop al deze stuks en meer bij La Bottega, Paardsdemerstraat 9, 3500 Hasselt. 

Lees meer:

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met La Bottega.
www.labottega.be