De jas van €2000 waar alle celebs momenteel gek op zijn

Gepubliceerd op 21 oktober 2019 door Lore Ginneberge
De jas van €2000 waar alle celebs momenteel gek op zijn

Dat Demna Gvasalia en z'n mannencollecties voor Balenciaga een grote celebfavoriet zijn, hoeft niet gezegd. Maar zo groot dat zelfs vrouwelijke celebrities ermee aan de haal gaan?

Het houthakkershemd 2.0

Strepen en ruiten spelen een grote rol in Gvasalia's mannencollectie voor herfst/winter 2019. Op de catwalk zagen we bijvoorbeeld klassiek gestreepte pakken, maar vooral veel geruite hemden en jasjes. Een trend die beroemdheden blijkbaar kunnen beamen, want één specifieke mannenvest werd al bij ontelbaar veel celebs gespot - ook vrouwelijke sterren. Het gaat om deze jas:

balenciaga jas

Lovebirds Anwar Hadid en Dua Lipa dragen naast matching nagellak (kijk maar goed!) nu ook al dezelfde Balenciaga-jas. Oversized is een grote trend dit seizoen en dat heeft de zangeres helemaal begrepen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Asaprockyfits (@asaprockyfits) op

Ook stijlmaker Asap Rocky ging voor de bijl. De rapper werd onlangs gespot in de straten van New York met de bewuste Balenciaga-jas, een gescheurde jeans en een paar Converse-sneakers.

Maar de meest verrassende fan is toch deze Kylie Jenner. Hoewel ze gewoonlijk gespot wordt in crop tops en nauwaansluitende jurkjes, besloot de make-upmiljardair om het dit najaar iets gezelliger aan te pakken. En wat schreeuwt meer herfst dan een oversized geruite jas? Kylie showt haar exemplaar op Instagram samen met een lakleren Chanel-handtas.

https://instagram.com/p/B3mtidOHnqP/

Shopping

Hoewel de jas voorlopig nog te koop is op luxewebshops als Farfetch, moet je er dus wel bijna €2000 voor neertellen. Beschik je niet over het vermogen van pakweg Kylie Jenner, dan zijn deze jassen een beter alternatief.