Halloween make-up tutorial: Maleficent in 5 stappen

Geüpdatet op 21 oktober 2019 door ELLE Partner
Halloween make-up tutorial: Maleficent in 5 stappen ©Disney

Wil je jezelf tijdens Halloween verkleden als de absolute meester van het kwaad en je duistere en duizelingwekkende sensualiteit naar boven brengen? Met de bioscoop release over de laatste avonturen van Maleficent, stellen wij je deze make-up tutorial voor om in de huid te kruipen van dit karakteristieke Disney personage.

Een bloedig, een karaktervol en glamoureus gezicht, een hoekige blik, een bleke teint en groene ogen.... Disney's Maleficent film, met Angelina Jolie in de hoofdrol, heeft een ferme indruk nagelaten. Dit personage staat nu bekend als een duister, maar ongelofelijk sexy Halloween-icoon!

SHE’S BACK IN BLACK

Als de video van deze transformatie jou dit jaar ook zin doet geven om je helemaal gothic te gaan, hebben we een tutorial in 5 eenvoudige stappen voor je. Je zal er wat donker en mysterieus uitzien op het Halloween feestje, maar ook verschrikkelijk fascinerend en vreselijk verleidelijk.

Stap 1: de teint

Maak je teint bleker met een vloeibare basis en een dekkend poeder dat je met een penseel over je hele gelaat aanbrengt. Tip: doe ook wat poeder op je lippen zodat je lippenstift langer blijft zitten.

Stap 2: de wenkbrauwen

Ook dit is essentieel voor het modeleren van je ogen en gezicht. De boog van je wenkbrauwen teken je opnieuw met een donker wenkbrauwpotlood en verhoog je met een borsteltje en een zeer donker wenkbrauwpoeder.

Stap 3: de jukbeenderen

Breng je jukbeenderen naar voren door er met een afgeschuinde make-upborstel wat bronzer onder aan te brengen. Net boven je jukbeenderen breng je een highlighter aan. Tip: ga op dezelfde manier te werk om je neus te contouren

Stap 4: de lippen

Bloedrode lipliner zorgt voor een hebzuchtige, kwaadaardige look en laat je lippen voller lijken, very Angelina Jolie. Werk af met een bijpassende, demonisch rode lippenstift.

Stap 5: de ogen

Het doel is hier om een echte mysterieuze look te creëren met verschillende bruine en zwarte tinten. Ga voor donkere smokey eyes, geaccentueerd met een eyeliner tot in je binnenste ooghoek.

Tip: voeg valse wimpers toe en breng wat wit oogpotlood aan op je onderste ooglid om je blik te vergroten, voor een dramatisch en duister effect.

DE FILM

©Disney

Ooit was er een toekomstige koningin, Aurore, die een complexe haat-liefde relatie had met Maleficent, een heks die ongeluk bracht.... Enkele jaren na het ontdekken waarom het hart van de beroemdste Disney slechterik gebroken was, zien we onze twee heldinnen vechten om hun magische land te beschermen. Hiervoor maken ze nieuwe en bovennatuurlijke allianties om de magische wezens die hier wonen te beschermen.

MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL, vertelt het verhaal van de complexe haat-liefde relatie tussen Aurora, vertolkt door Elle Fanning, en Maleficent, het personage van Angelina Jolie. Ze sluiten nieuwe, bovennatuurlijke verbonden om hun magische land en de magische wezens die er wonen te beschermen. Niemand minder dan Hollywoodster Michelle Pfeiffer speelt de rol van koningin Ingrith.

Maleficient: mistress of evilgeregisseerd door Joachim Rønning, en komt uit op 16 oktober 2019.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Disney.
www.disney.be

Lees ook: