Hier vier je Halloween in 2019

Gepubliceerd op 23 september 2019 door ELLE Partner
Hier vier je Halloween in 2019

Walibi wordt omgetoverd tot huiveringwekkende ervaringslocatie. Met drie nieuwe spookhuizen, een heuse Blood Bar, een super dj, een 4D bioscoop en tal van plaatsen waar je beter in een boog omheen loopt, is het pretpark dit najaar the place to be voor de grootste gruwel aller tijden!

Met 3 nieuwe spookhuizen, een echte Blood Bar, de komst van een super DJ, een 4D cinema en tal van plaatsen waar je beter in een boog omheen loopt, wordt Walibi dit najaar “the place to be” voor de grootste gruwel aller tijden!

NIEUW

Zak je tijdens Halloween af naar Walibi, dan stel je je stembanden én je zenuwen danig op de proef in de drie gloednieuwe spookhuizen. Kom jij er zonder kleerscheuren uit?

  • THE HOUSE OF SILENT JILL. In dit hol van de verschrikking neemt YouTuber Jill Vandermeulen je mee in haar duis tere verhaal. Wie weet, slaagt ze erin je te doen geloven dat paranormale fenomenen echt bestaan ... Een buitengewone ervaring, uniek in België. Let op, enkel een gewaarschuwd publiek is toegelaten!
  • NAGULAI. Een Indische prinses, gestorven in de meest afschuwelijke omstandigheden, test je fysieke (en mentale) weerbaarheid.
  • THE CURSE OF AMUN. Een vervloekt Egyptisch museum waar angst schuilt in elke hoek.

 

EN NOG VEEL MEER ...

Je kan niet anders dan op de vlucht slaan doorheen het hele Walibi park, van de uithoek waar psychopaten het voor het zeggen hebben tot het rijk van de zombies, op zoek naar hun volgende slachtoffer. Je neemt het op tegen gemuteerde monsters in METAMORPHOBIA, voelt je alles behalve veilig in de oude gevangenis van DISTRICT H en je ontdekt dat de EXOTIC WORLD absoluut niets te maken heeft met een paradijs ... Halloween in Walibi, van 12 oktober tot 3 november 2019.

Neem deel en maak kans op een duoticket voor Walibi ! 

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Walibi.
www.walibi.be