Wordt roze haar opnieuw een ding? Volgens Valentina Ferragni wel

Geüpdatet op 20 september 2019 door Lore Ginneberge
Wordt roze haar opnieuw een ding? Volgens Valentina Ferragni wel

De Ferragni zusjes zijn weer van de partij op alle modeshows in hometown Milaan. Dit keer is het echter Valentina die met de meeste aandacht gaat lopen, en dan vooral haar roze glanzende lokken. Blaast de jongste Ferragni-telg deze trend nieuw leven in?

Roze haar op de fashion weeks

Influencer Valentina Ferragni is niet langer 'het zusje van' (Chiara Ferragni), maar slaat haar eigen weg in. En daar horen blijkbaar gedurfde looks bij, want op dag twee van de Milanese modeweek wordt de jongste - gewoonlijk donkerblonde - Ferragni plots met een pastelroze coupe gespot.

https://instagram.com/p/B2ok9EdCg_j/

De Italiaanse schone staat er fantastisch mee, maar is niet de enige met dit lumineuze idee. Van pastel tot peach en paarsroze, kijk en swipe voor de mooiste roze coupes op de Fashion Weeks.

Zo bereik je zelf die roze coupe

Helemaal overtuigd en klaar voor permanent roze lokken? Lees eerst deze tips van de kapper en ga zeker langs bij een gespecialiseerd salon voor de kleuring. Je hoeft echter niet all the way te gaan, want er zijn heel wat producten die je een tijdelijk kleurtje geven. De opties gaan van een lichte blush voor je haar tot een felroze semi-permanente kleuring.

Lokken in unicorn kleurtjes

Deze semi-permanente haarverf bestaat in 11 prachtige tinten, van dieppaars tot nude roze en deze Bubblegum. Lime Crime wordt geprezen om haar uitstekende, langhoudende kleuringen die mooi uitgroeien en helemaal vegan zijn. Let op: deze lichtroze kleur werkt enkel op platinum tot donkerblond haar. Zijn je lokken van nature donkerder, dan zal je enkel een lichte blush zien.

roze kapsel Lime Crime
Unicorn Hair in de kleur 'Bubblegum' van Lime Crime

Shop hier

Roze kleurmasker

Een ultra voedend masker dat tegelijk een roségouden tintje achterlaat? Dat is de nieuwe, slimme formule van Moroccanoil. Geen broze lokken dus achteraf, maar een gehydrateerde pastelkleurige coupe. Je beslist zelf hoeveel product je gebruikt en hoelang je het product laat inwerken. Op blond haar ziet dat er ongeveer zo uit:

gekleurd haar masker
Foto: Moroccanoil

De tijdelijke tint verdwijnt na ongeveer twee wasbeurten en is beschikbaar in zeven kleuren.

masker roze haar moroccanoil
Color Depositing Mask in de kleur 'Rose Gold' van Moroccanoil

Shop hier

Roze haarmake-up

L'Oreal heeft intussen een uitgebreid gamma tijdelijke kleuringen. Naast de sprays is er nu ook de hair make-up waarmee je roze highlights kan creeëren voor één dag. De geltextuur droogt je lokken niet uit en de pigmenten zijn intens genoeg voor blond tot bruin haar.

 

l'oreal haarkleur
Colorista Hair Make-up in de kleur 'Raspberry' van L'oreal Paris

Shop hier

Lees ook: Dit easy kapsel wint Fashion Week