Hebben: L’Oreal en Karl Lagerfeld brengen limited edition make-upcollectie uit

Geüpdatet op 9 september 2019 door Lore Ginneberge
Hebben: L’Oreal en Karl Lagerfeld brengen limited edition make-upcollectie uit

Dé collab van dit najaar is zonder twijfel deze make-upcollectie van twee Parijse it-merken L'Oreal Paris en Karl Lagerfeld.

Hoewel Keizer Karl er helaas zelf niet meer is om de collab voor te stellen, baadt de hele collectie in Lagerfelds stijl. De gouden L'oreal-tubes werden voor de gelegenheid glanzend zwart gedoopt met de zilveren signature van de iconische mode-ontwerper.l'oreal . karl lagerfeld

Deze limited collectie bestaat uit drie onmisbare make-up items: lipstick, eyeliner en mascara. Helemaal in Karls stijl werden ze allemaal in een rock-chic jasje gestopt met vooral aandacht voor het diepe 'Karl Lagerfeld'-zwart waar de modekoning zo dol op was. De eyeliners beloven een intense blik die je kan creëren met het ultrafijne stiftje. Kies voor gitzwart of metallic roze, of teken een dubbele cat eye in beide tinten.

 

Ook de klassieke L'Oreal Color Riche-lipsticks kregen een upgrade en werden opnieuw uitgebracht in allerlei chique tinten. Van poederroze over felrood tot fuschia, er is een kleur voor iedereen.

lipsticks karl lagerfeld l'oreal

Deze items worden ongetwijfeld collector items, dus snel zijn is de boodschap!

Shop de collectie vanaf 20 september op de Di-webshop en vanaf 25 september in de winkelrekken bij Di.